2777
2789
عنوان

بچه‌ها استرس داره وجودمو میخوره

147 بازدید | 10 پست

بچه‌ها از اونجایی که دو هفته به کنکور مونده من نمی‌دونم چرا امروز خیلی استرس گرفتم از صبح همش یا دارم گریه میکنم یا می‌خوام گریه کنم کمرم درد عصبی گرفته رگای دستم درد می‌کنه اصلا یه حال مضخرفی دارم چکار کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مزخرف ترین برهه زندگی کنکوره بیخیالش ریلکس باش........... همین کنکور لعنتی باعث ریزش مو،لاغری و ضع ...

می‌دونم می‌دونم ولی واقعا نمی‌فهمم خودمو دعا کن آرامش پیدا کنم 🥺

می‌دونم می‌دونم ولی واقعا نمی‌فهمم خودمو دعا کن آرامش پیدا کنم 🥺

یا میشه یا نمیشه

باور کن کنکور چیز مهمی نیست

معیارو ارزشیابیشم درست نیست حتی سوالای چرت ک بدرومون نمیخورن و هزارتا تقلب و رشوه و کسایی ک رتبه میگیرن

واقن غصه نخور یا میشه نشد تهش میری ازاد نشد پیام نور نشد غیرانتفاعی نشد سوابق تحصیلی

یا میشه یا نمیشه باور کن کنکور چیز مهمی نیست معیارو ارزشیابیشم درست نیست حتی سوالای چرت ک بدرومون ...

نه نمی‌خوام اینا رو اصلا تو اولویتام نیستن یه سال پشت کنکور موندم با رتبه پنج هزار نرفتم که یه رتبه بهتر بیارم

می‌دونم که امسال بهتر از پارسال میشه پنج درصدم سهمیه دارم که پارسال استفاده نکردم ولی امسال کردم. اما بازم خیلی میترسم 

نمی‌دونم چرا این شکلی شدم اصلا اینطوری نبودم 

ببین من خیلیییی خودمو اذیت کردم لاغرررر شدم موهام ریزش پیدا کرد استرسسسسس فراوان بنظرم بدترین و مزخرف ترین برهه زندگیم همون موقع بود با فکر کردن بهش حالم بد میشه حتی نباید خودمو انقدر اذیت میکردم 

ریلکسسسسسس باش

متاهل و متعد به اونی که دنیامه❤️
ببین من خیلیییی خودمو اذیت کردم لاغرررر شدم موهام ریزش پیدا کرد استرسسسسس فراوان بنظرم بدترین و مزخر ...

واقعا واقعا واقعاااا خیلی دوره بدیه

سعی میکنم باشم⁦☹️⁩⁦❤️⁩

هر کاری که میتونستی رو تا الان کردی پس نتیجشو قراره ببینی 

سعی کن بری بیرون ی هوایی بخوری حتی برای یه ساعت

Take me to church/I'll worship like a dog in the shrine of your lies/I'll tell you my sins,and you can sharpen your knife/Offer me that deathless death/Oh good God,let me give you my life🖤