2777
2789

صدای دعوا تو خیابون میومد ،منم زنگ زدم ،بعد مرده گف گزارش شده🥴

هیچی دیگ حس قهرمانارو داشتم 🤣🤣🤣

خیلی حس خوبی بود ،خدایا شکرت

خلائی به شکل خداوند در قلب هر انسان وجود دارد و آن هرگز با هیچ چیز آفریده شده دیگری پر نمی گردد و آن فقط با خداوند پر می گردد.🦋                                                                           

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😂😂😂دمت گرم

چاکریم😎😂😂

خلائی به شکل خداوند در قلب هر انسان وجود دارد و آن هرگز با هیچ چیز آفریده شده دیگری پر نمی گردد و آن فقط با خداوند پر می گردد.🦋                                                                           

دستت درد نکنه

من واقعا تا صبح خوابم نمیبرد 😂

بت من♥️

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه

منم یه بار زنگ زدم، شیشه یه ماشینه پایین بود پلاکشو دادم گفتم به صاحبش بگید بیاد شیشه ماشینو بده بالا

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

من زنگ میزنم هول میشم 😐

ی بار زنگ زده بودم خیر سرم غذا سفارش بدم آنقدر با صدای نازک و سوال های کصشعر حرف زده بودم طرف فک کرد خبریه می‌گفت جان تو بیا فقط ناهار بخوریم 🤦🏻‍♀

دیگه توبه کردم زنگ به هیچ جا نمی‌زنم 

همه شب با فکر تو به سر بردم حتی یک شب میان خواب هم نیامدی...🍃