2777
2789
عنوان

تشخیص اشتباه سونو

172 بازدید | 5 پست

سلام خانوما خوبین 

من یکماهه پریودیم عقب افتاده بود رفتم آزمایش خون و بی‌بی چک  انجام دادم مثبت شد 

ولی خونریزی داشتم و دارم چند روزه 

امروز رفتم سونو دکتر میگفت چیزی نیست حتما سقط شده یا خیلی کوچیکه دیده نمیشه 

من هنوز درد دارم و خونریزی 

خونریزیم اونجوری نیست که یکسره باشه 

یکم خون میاد دوباره قطع میشه 

قدیمی سایت 😊 از سال 98 اینجام لطفا نگید تازه وارد 😘🌷 آوا هستم.... کاربری دوم 😉😉😉خداوندا اگر روزی بشر گردی ز حال بندگانت با خبر گردی پشیمان میشوی ازین قصه خلقت ازین بودن ازین بدعت 🌟🌟🌟🌟دوست گلم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات بفرستی ❤️💞 فرستادی لایکم کن منم برات صلوات بفرستم مرسی 🌵😘💛💚❤️

دکترم میگفت بین هفته ی 5 و 6 هست بارداریم 

من توی خونریزی هام متوجه چیزی نشدم که مثل سقط جنین باشه 

ممکنه سونوگرافی اشتباه کنه و سقط نشده باشه؟ 

جنین 6 هفته ای ممکنه توی سونو دیده نشه؟ 

قدیمی سایت 😊 از سال 98 اینجام لطفا نگید تازه وارد 😘🌷 آوا هستم.... کاربری دوم 😉😉😉خداوندا اگر روزی بشر گردی ز حال بندگانت با خبر گردی پشیمان میشوی ازین قصه خلقت ازین بودن ازین بدعت 🌟🌟🌟🌟دوست گلم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات بفرستی ❤️💞 فرستادی لایکم کن منم برات صلوات بفرستم مرسی 🌵😘💛💚❤️

بخاد رو تخت تا معاینه ت کنم🙄

خب عزیزم این وقت شب چی بهت بگیم... دکتریم سونوگرافبم چی هستیم... توکل به خدا کنه یا میمونه یا تبدیل به پریودی میشه😊😃

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست�🤍💙🧡🌀ترسهات رو بترسون قبل از اینکه اون تو رو بترسونه💣🫵🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخاد رو تخت تا معاینه ت کنم🙄 خب عزیزم این وقت شب چی بهت بگیم... دکتریم سونوگرافبم چی هستیم.. ...

عزیزم چیزی شده حالا مگه؟ 

دنیا به آخر میرسه اگه کسی میدونه جواب بده؟ 

فقط باید تاپیک مادرشوهر و خواهرشوهر باشه جواب بدن 

خب حتما واجبه که اینموقع شب پرسیدم چون نگرانم 

شما دوست نداری جواب نده مرسی 🌷

عزیزم چیزی شده حالا مگه؟  دنیا به آخر میرسه اگه کسی میدونه جواب بده؟  فقط باید تاپیک ماد ...

ناراحت نشو عزیزم نگرانم نباش چیز مهمی نیست توکل به خدا کن و دلت رو اروم کن و به خودش بسپار 😘😘😘

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست�🤍💙🧡🌀ترسهات رو بترسون قبل از اینکه اون تو رو بترسونه💣🫵🏻