2777
2789
عنوان

پیام های مامانم 😭😭😭+عکس

701 بازدید | 19 پست

حالم داغون داغونه 

حرف هاش تک ذهنم اکو می شه

خوب می خونم ولی همیشه کم میارم

بلدم ها ولی حجم عظیمی از نمی توانم ها نمی زاره خوب یاد بگیرم یا سر ازمون تمرکز داشته باشم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همه دارن نصیحتم می کنن

حتی مراقب ازمون امروز بعد ازمون کلی باهام حرف زد 

اونایی که پست کنکور مونده بودن رو آورد که مثلا روم تاثیر بزاره

امروز کلی با معلمم حرف زدم .مامانم کلی گریه کرد جلوی معلمم

همه براشون علامت سواله که می خونی ولی چی میشه که نمی تونی خوب بزنی ازمون ها تو

کاش مامانت الان این حرفارو نمی‌زد💔

پیام‌ها و اسکرین‌شات رو پاک کن تا حداقل جلوی چشمت نباشه

تو خونه تست می‌زنی؟ درصد می‌گیری؟

به خودم قول دادم هیچوقت غصه‌ی گذشته رو نخورم، غصه‌ی اتفاق افتاده.. بدترین روزی رو که داشتم یادمه، اما فقط یادمه.. مثل ا‌ون روز درد نمیکشم، مثل اون روز اشک نمیریزم.. یه شبایی تو زندگیم اومدن که فکر کردم این آدم مچاله شده دیگه تا صبح‌ دووم نمیاره ولی صبح شد.. یه روزایی تو‌ زندگیم اومدن که فک کردم عقربه ها دیگه قراره تکون نخورن ولی گذشت، رد شد، تموم شد.. اگه باور کنیم که هیچ چیزی توی زندگی دائمی نیست دیگه هیچوقت غصه نمیخوریم.. چه اشک بریزی و خودتو به درو دیوار بکوبی، چه بخندی و قدم بزنی، دیگه نمیتونی زمان رو به عقب برگردونی، همه چی میگذره..پس غصه‌ی اتفاقی که افتاده رو هیچوقت نخور...

چه بد متاسفم ولی هیچ وقت قبول نکن که تو نمیتونی چرا اتفاقا تو میتونی ببین از اشتباهاتت یاد بگیر به دنبال ریشه یابی مشکلت سر جلسه آزمون باش نه اینکه بشینی غمبرک بزنی ، غمبرک زدن واسه افراد ضعیفه توام ضعیف نیستی میتونی خیلی راها رو امتحان کنی 

محیط آزمون رو تو خونه فراهم کن بشین آزمون شبیه ساز بده ببین اونم مشکل داری یا نه اگه حل نشد برو سراغ مشاوره گرفتن گوش دادن به پادکستها واسه سر جلسه امتحان 

ما گذشتیم از گناهِ دوستان، اما تو هم دشمنِ ما را نباید دوست می‌پنداشتی! 

یک اپی هست به نام سیب ترش دانلودش کن برو سر پادکستهای سر جلسه امتحان و استراتژی ها میتونه بهت کمک کنه 

ما گذشتیم از گناهِ دوستان، اما تو هم دشمنِ ما را نباید دوست می‌پنداشتی! 

خیلی احمقانه ی 

اولا کنکور ته دنیا نیس اینو چرا هیچ کس نمیفهمه دوما از ادمای سمی دوری کن سوما باور کن منی ک نخوندم انگیزم بالای این اداها چیه اخه چرا قبل از کاری ک اتفاق نیوفتاده پیش بینی میکنی اخه هر چی تو ذهنت تلقین بشه همون اتفاق میافته دلیل اینکه ازمون هات رو خوب نمیدی هم همینه چون میگی نمیتونم ذهنت اینو فهمیده تو یک ادم ضعیفی توجه و تمرکزت رو مسائل کم میشه 

ببین من تو امتحانام هیچی نمیخوندم اما بخاطر اعتماد به نفسم از اونی ک میخوند نمرم بیشتر میشد 

کاش مامانت الان این حرفارو نمی‌زد💔 پیام‌ها و اسکرین‌شات رو پاک کن تا حداقل جلوی چشمت نباشه تو ...

اره تو خونه خوب میشه ولی سر ازمون نه

قبلا واسه خودم کسی بودم

الان همه چیز یادم رفته انگار

اره تو خونه خوب میشه ولی سر ازمون نه قبلا واسه خودم کسی بودم الان همه چیز یادم رفته انگار

سر کنکور رقابت سنگین‌تر میشه

وقتی رقیب‌هات سطح بالاها باشن و خودت رو با اونا مقایسه کنی طبیعیه که حس کنی شرایط سخت‌تر شده

هنوزم مطالب رو بلدی، روحیت رو نباز💛

استرس سرجلسه رو نمی‌تونی کنترل کنی؟ تو خونه آزمون جامع بده و تایم بگیر، سعی کن شرایط آزمون رو تو خونه ایجاد کنی.

حتی اگه دیدی چندتا سوال اول رو یادت نمیاد یا بلد نیستی هول نشو! هیچ اشکالی نداره، استرست رو کنترل کن و آزمون رو ادامه بده. نتیجت هم خوب میشه

به خودم قول دادم هیچوقت غصه‌ی گذشته رو نخورم، غصه‌ی اتفاق افتاده.. بدترین روزی رو که داشتم یادمه، اما فقط یادمه.. مثل ا‌ون روز درد نمیکشم، مثل اون روز اشک نمیریزم.. یه شبایی تو زندگیم اومدن که فکر کردم این آدم مچاله شده دیگه تا صبح‌ دووم نمیاره ولی صبح شد.. یه روزایی تو‌ زندگیم اومدن که فک کردم عقربه ها دیگه قراره تکون نخورن ولی گذشت، رد شد، تموم شد.. اگه باور کنیم که هیچ چیزی توی زندگی دائمی نیست دیگه هیچوقت غصه نمیخوریم.. چه اشک بریزی و خودتو به درو دیوار بکوبی، چه بخندی و قدم بزنی، دیگه نمیتونی زمان رو به عقب برگردونی، همه چی میگذره..پس غصه‌ی اتفاقی که افتاده رو هیچوقت نخور...