2777
2789
عنوان

ی لحظه بیاید

7 بازدید | 15 پست
تو همه تاپیکا پر مشکله پر شکایت پر اشک و آه ... تو زندگی همه وضعیت مشابهه یکی پول نداره یکی عشق همه از نبود و کمبود ی چیزی مشکل دارن ی بارم شده بیاید خدارو شکر کنیم بابت همه داده ها و نداده هاش وقتی خدارو شکر میگی حس خوبی بهت دست میده تمام نقاط قوت زندگیت جلو چشمت میاد و بلافاصله ی لبخند :) امیدوارم تک تکتون هر مشکلی دارین ب زودی حل شه :)
بُــــــگذار سر به سینه ی من تا که بشنوی آهنگ اشتیاق دلی دردمند را شاید ک بیش از این مپسندی به کار عشق آزار این رمیده ی سر در کمند را بُــگذار سر به سینه ی من، تا بگویمت اندوه چیست، عشق کدامست؟ غم کجاست؟ بُــــــگذار تا بگویمت این مرغ خسته جان عمریست در هوای تو از آشیان جداست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربون همه تون
بُــــــگذار سر به سینه ی من تا که بشنوی آهنگ اشتیاق دلی دردمند را شاید ک بیش از این مپسندی به کار عشق آزار این رمیده ی سر در کمند را بُــگذار سر به سینه ی من، تا بگویمت اندوه چیست، عشق کدامست؟ غم کجاست؟ بُــــــگذار تا بگویمت این مرغ خسته جان عمریست در هوای تو از آشیان جداست
:| من فقط بگم عشق میاد مشکل روحی با قرص حل میشه مشکل با شوهر یا با حرف حل میشه یا تهش طلاقه بچه الان خیلی راه هست بچه دار شد مشکل با خانواده شوهر با تغییر رفتار حل میشه و... پس غر زدن بیخوده قدر تن سالتوتو بدونید.خدا رو بابتش شکر کنید
فرض کن من ادعا کنم تو.خونمون یه اژدهای بزرگ دارم و تو بگی اژدها افسانه است و وجود نداره.آیا درسته من بهت بگم ثابت کن نیست؟نه..من که ادعای وجودش رو دارم باید ثابت کنم اژدها تو خونمون هست :))...
Adeleh جونم عزیزم درست میگی...
خدایا شکرت که هستی توی دل ما و شدی اولین و اخرین امیدی که ته دل هممون هست ! ازت ممنونم با تمام نداشته هام و مشکلاتم ... خدایا دل خوشم به اینکه همه ی بی عدالتیا رو میبینی و جواب میدی ... دلخوشم به اینکه تمام سختیا رو پای دوست داشتنت میذارم . مگه اینجوری نیست که هر کیو دوست داشته باشی اذیتشم میکنی؟؟؟ و در اخر ازت ممنونم به خاطر همه ی چیزای خوبی که دارم ! اولینش هم خودتی خدا جونم که منو با خودت اشنا کردی ارامشی که از یاد تو بودن میگیرم ... ممنونم و شکر گذارتم
شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 
هارا جونم :( امیدوارم خیلییی زود ب خاسته ی قلبیت برسی اَمَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ انشالله که همه چی درست میشه عزیییزم
ممنونم ازت ارغوان جونم ... خدا گره از کار همه باز کنه ان شاالله ... عزیزم از خدا میخوام زندگیت بشه پر از ارامش و دلت همیشه شاد باشه
شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه