2777
2789
عنوان

چه بر باد رفتی ای زن

149 بازدید | 9 پست

گوهی اوقات فکر میکنم چه میشد اگر در جهان دیگری متولد میشدم، میان مردمانی دیگر .

گاهی اوقات به تنگ می آیم از فعلِ بودن .....زن بودن .....مادر بودن ......خوب بودن ..... آنقدر که دلم می‌خواهد فندک بگیرم زیر باید ها و نباید ها وَ جهانی را ازین مخمصه خلاص کنم .

گاهی اوقات گم میکنم شادی را ، یادم می‌رود شاد بودن چگونه بود ، دلم برای زبیده ی ۶ ساله لک زده دخترکی که تمام شادی اش قورمه های مامان زری اش بود .

فکرش را که میکنم این زن صبور و نیمه کدبانویی که از خودم مقابل چشم های دیگران ساخته ام ، فرسنگ ها با آن دخترک شاد فاصله دارد .

گاهی شب ها وقتی همسرم میخوابد به چشم های بسته اش خیره می‌شوم دانه به دانه مژه هایش را میشمرم و با هر دانه خاطره ای از چشمانم سرریز میشود ، عجیب دلم لک زده برای زبیده قدیم ، آی خدا به زمین گرم بزند این بحران ۳۰ سالگی را که هر چه به آخر می‌رسد عجیب تر میشود .

همسرم گاهی میگویم مرد بودن کار شاقی است . دلم میخواد جلویش قهقهه سر بدهم و بگویم پس زن بودن را نچشیده ای گرچه از خیلی زن های دور اطراف کم نچشیده ام ، مردها لا اقل روراست تر از زن ها هستند، حداقل همسر من اینطور است .

هیچوقت یادم نمی‌رود اوایل ازدواج مرا نیمه جان صدا می‌کرد ، بقول مادر زری ام مثل خر ذوق میکردم راست می‌گفت همینجور با زبان چربش خامم کرد خودم را نه ، دلم را .

حالا کمتر می‌گوید نیمه جانم ولی چهره جا افتاده و چشمان مشتاقش شب ها صد نیمه جان را داد می‌زند 

آخ زبیده چه بر باد رفتی  ای زن ......

زبیده اول تیرماه هزارو چهارصدودو

این یک متن ادبی است و واقعیت ندارد 

من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا

خیلی قشنگ بود

ممنون عزیزم 

من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عالی بودی زبیده جان

ممنون لطف داری عزیزم

فقط گوهی رو درست کن🤪

دیگه دیرهههههه گاهی 

فقط گوهی رو درست کن🤪

ازرونموقع خودمم بهش میخندم تایپم کنده ویرایشم نکردم  وای 😂😂

😂😂😂اینجاست که میگن گاهی چ زود دیر میشود

واقعا ویرایش نداره دیگه رفت که رفت 

هر کی بیاد بخونه اولش میخنده 😂😂 میگه به روح پاکش صلوات