2777
2789
عنوان

شوهرم اشغال جمع كنه

867 بازدید | 20 پست

بچه ها ما چند ماهه عقديم 

الان داريم ميريم خونه خودمون 

اومدم تو اتاقش لباساو وسايلشو باهم جمع كنيم 

يعني يه وانت فقط ات اشغال  داره لباساي كهنه و قديمي يه دنيا كاغذاي الكي 

كلي وسايل بدرد نخور ديگه 

هر چيم ميگم لباساتو ك ميدوني مال چند سال پيشه بهت كوچيك شده هرگزم قرار نيس بپوشيشون بده يه بنده خدايي 

زير بار نميره 

چيكار كنم باهاشون تو خونه خودم اخه 

اينجوريم نيس ك لباس جديد نخره 

ميخره 

ولي ازون قديميام دست نميكشه 

ديوونه شدم امشب 

يه سريشو قايمكي انداختن دور 

گر نگه دار من ان است ك من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همینم😐😐😐🤣🤣🤣

مدام لباس جدید میخرم

دلِ دل کندن از لباس قبلیامم ندارم عاشقشونم ، با اینکه شاید اصلااااا دیگه استفاده هم نکنم

ولی کلی وسیله و لباسای بچه ها و ... اینارو میبخشم به این و اون اما عشق زیادی به لباسای خودم دارم نمیتونم دل بکنم😅

با قد ۱۷۰:وزن اولیه ۱۰۰😬وزن فعلی ۷۰😍وزن هدف ۶۵ 🤤  همین الانم بدنم عالی و بی نقصه اما من همیشه بهترین و میخوام و تا آبان میرسم بهش💪🥹 به امید دیدن وزن هدف رو ترازو🥳🥳🥳
این یه جور وسواسه به نام احتکار .بیماریه و خیلی ها دارن

واي خدا چطور تحمل كنم 

بر عكس اون من دست به دور انداختنم خيلي خوبه هرچي ك ببينم استفادم نميشه چه لباس يا چيزاي ديگه همرو رد ميكنم بره

واي خدا چطور تحمل كنم  بر عكس اون من دست به دور انداختنم خيلي خوبه هرچي ك ببينم استفادم نميشه ...

کلا تفاهم یعنی درک و پذیرفتن همین تفاوت‌ها. نه اینکه انتظار داشته باشیم دو طرف مثل هم باشن!

منم همینم😐😐😐🤣🤣🤣 مدام لباس جدید میخرم دلِ دل کندن از لباس قبلیامم ندارم عاشقشونم ، با اینکه ش ...

خيلي رو مخه تورو خدا تركش كن تازه ميبيني دورت ك خلوت ميشه چقدر خوبه