2777
2789
عنوان

درمان افسردگی و بی حالی

150 بازدید | 13 پست

سلام خانمها میشه لطفا بگید مواقعی که حس افسردگی و عصبانیت و بی قراری زیاد میاد سراغتون چه کارهایی انجام میدید؟ یعنی در کنار روانشناس و تراپی و روانپزشک خودتون چه کاری انجام میدید حالتون خوب شه؟ لطفا بگید همه استفاده کنیم 🙏🏻🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مدیتیشن چ نوعی؟ زیردوش فکرو مغز و خالی کنیم اونجوری؟ 

دقیقا. وایسا به چیزی فکر نکن یا یه سری تصویر قشنگ از اینده تصور کن. اخرش مشکلاتتو به یاد بیار و سعی کن هی کوچیکتر و کوچیکتر و بی اهمیتشون کنی 

دقیقا. وایسا به چیزی فکر نکن یا یه سری تصویر قشنگ از اینده تصور کن. اخرش مشکلاتتو به یاد بیار و سعی ...

مشکل اینه دقیقا وقتی میخوای به چیزی فکر نکنی داری به این فکر میکنی که به چیزی فکر نکنی! خیلی سخت و پیچیدس🥲🤦‍♀️🤣