من راستش علاقه ای بهشون ندارم خیلی وقتها جلوی پیشرفتم رو گرفتن و خیلی خودخواهن فقط خواسته ها و حرفایه خودشون براشون مهمه منم کلا خودم رو جدا از اونا میدونم کلا دنیای من ازشون جداست و هیچوقت نمیبخشمشون
من قرص خوردم ولی چیزی نشد کاری کردن ب دیگران التماس میکردم فلانی توروخدا ۵ دقیقه بیا خونمون دلم پوس ...
عزیزدلممممم نه هیچوقت خودکشی نکن خودکشی راهش نیست وگرنه خیلی از دردا میشد با خودکشی فقط تو این دنیا تموم شه ولی نه اینطوری حل نمیشه بعد که بمیریمم اون دنیا یه عذاب و بدبختیه
میشه برام دعا کنید دانشگاه آزاد رشته ای ک دوس دارم بیارم؟ دعا کردید بگید منم دعاتون کنم 🦋بنده سارا خانوم هستم شاید بگید چرا بعضی از تاپیکات ب هم نمیخوره چون من و دوستم سوالاتمونو از شما میپرسیم💜🦋استغفر الله🦋خدایا منوببخش بخاطر تمام گناهانم 🦋
عزیزدلممممم نه هیچوقت خودکشی نکن خودکشی راهش نیست وگرنه خیلی از دردا میشد با خودکشی فقط تو این دنیا ...
هعیی خواهر
کاش ی فرشته میومد میگفت ک همچی درست میشه
میشه برام دعا کنید دانشگاه آزاد رشته ای ک دوس دارم بیارم؟ دعا کردید بگید منم دعاتون کنم 🦋بنده سارا خانوم هستم شاید بگید چرا بعضی از تاپیکات ب هم نمیخوره چون من و دوستم سوالاتمونو از شما میپرسیم💜🦋استغفر الله🦋خدایا منوببخش بخاطر تمام گناهانم 🦋
من بابا ندارم ولی از مامانم متنفرم انقد اذیتم کرد که مجبور شدم تو سن بیست سالگی ازدواج کنم و الانم بسوزم و بسازم تو یه زندگیه اشتباه کنار یه ادم اشتباه. حقم این نبود هیچوقت نمیبخشمش