2777
2789
عنوان

کیا رابطه خوبی با پدر مادرشون ندارن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 61 پست
من قرص خوردم ولی چیزی نشد کاری کردن ب دیگران التماس میکردم فلانی توروخدا ۵ دقیقه بیا خونمون دلم پوس ...

عزیزدلممممم نه هیچوقت خودکشی نکن خودکشی راهش نیست وگرنه خیلی از دردا میشد با خودکشی فقط تو این دنیا تموم شه ولی نه اینطوری حل نمیشه بعد که بمیریمم اون دنیا یه عذاب و بدبختیه

فردا چجوری میخوان جواب اینکار و پس بدن واقعا؟

نمیدونم این همه گریه کردم اینهمه دلم شکست 

هعیی گاهی وقتا میمونم ک خدا حواسش اصن نیست انگار

میشه برام دعا کنید دانشگاه آزاد رشته ای ک دوس دارم بیارم؟ دعا کردید بگید منم دعاتون کنم 🦋بنده سارا خانوم هستم شاید بگید چرا بعضی از تاپیکات ب هم نمیخوره چون من و دوستم سوالاتمونو از شما میپرسیم💜🦋استغفر الله🦋خدایا منوببخش بخاطر تمام گناهانم 🦋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعضی خانواده ها انگار از صدتا دشمن بدترن.من دلیل ازدواجمم فرار از خونه پدری بود انقدر شرایطم بد بود ...

من از عشق هم شانس نیووردم اونم داغونم کرد اون رو هم هیچوقت نمیبخشم 

عزیزدلممممم نه هیچوقت خودکشی نکن خودکشی راهش نیست وگرنه خیلی از دردا میشد با خودکشی فقط تو این دنیا ...

هعیی خواهر

کاش ی فرشته میومد میگفت ک همچی درست میشه

میشه برام دعا کنید دانشگاه آزاد رشته ای ک دوس دارم بیارم؟ دعا کردید بگید منم دعاتون کنم 🦋بنده سارا خانوم هستم شاید بگید چرا بعضی از تاپیکات ب هم نمیخوره چون من و دوستم سوالاتمونو از شما میپرسیم💜🦋استغفر الله🦋خدایا منوببخش بخاطر تمام گناهانم 🦋
من از عشق هم شانس نیووردم اونم داغونم کرد اون رو هم هیچوقت نمیبخشم 

خواستگار با موقعیت خوب اومد قبول کن عشق به ما نیومده عزیزم .خیلیا با عشق ازدواجم کردن ولی پشیمونن

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
خواستگار با موقعیت خوب اومد قبول کن عشق به ما نیومده عزیزم .خیلیا با عشق ازدواجم کردن ولی پشیمونن

اره دیگه شاید به ازدواج فکر کنم هرچند اصلا خوشم نمیاد ولی دیگه مجبوری فقط برم از این خراب شده

من بابا ندارم ولی از مامانم متنفرم انقد اذیتم کرد که مجبور شدم تو سن بیست سالگی ازدواج کنم و الانم بسوزم و بسازم تو یه زندگیه اشتباه کنار یه ادم اشتباه. حقم این نبود هیچوقت نمیبخشمش

نسلی عاشقت شد که تو را هرگز ندید🕊️🤍
اره دیگه شاید به ازدواج فکر کنم هرچند اصلا خوشم نمیاد ولی دیگه مجبوری فقط برم از این خراب شده

نه اینکه با هرکسی هم ازدواج کنیا ولی کیس خوب پیش اومد قبول کن.چون شوهرتم خوب نباشه از چاله میفتی تو چاه

من بابا ندارم ولی از مامانم متنفرم انقد اذیتم کرد که مجبور شدم تو سن بیست سالگی ازدواج کنم و الانم ب ...

خدارحمتشون کنه

وای عزیزم متاسفم...امیدوارم واقعا از این به بعد زندگی به کامت باشه و مشکلاتت حل شه😔🤍

آره حداقل یکی که اخلاقش خوب باشه کافیه برام اخلاق خیلی مهمه

دقیقا اخلاق الویته.تو درجه های بعدی عم پول و ظاهر

بله عزیزم درست میگی ممنون که باهام حرف زدی و وقت گذاشتی😘🤍

قربونت عزیزم امیدوارم بهترینا برات اتفاق بیفته❤️

خدارحمتشون کنه وای عزیزم متاسفم...امیدوارم واقعا از این به بعد زندگی به کامت باشه و مشکلاتت حل شه😔 ...

مرسی عزیزم ایشالا شماهم رنگ ارامش ببینین. از منکه گذشت الان دیگه ۳۷ سالمه😞

نسلی عاشقت شد که تو را هرگز ندید🕊️🤍