2777
2789
عنوان

صاحب خونه میخواد وسایلمو بریزه بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 2425 بازدید | 111 پست
عزیزم توروخدا بگو قانونی چیکار کنم؟

ببین من الان دیدم مبلغ رهنتو زیاد نبرده بالا بخوای بری بگردی خونه به این راحتی نمیتونی پیدا کنی بجای کارای قانونی برو دنبال یه خیر مسجد محل یا مراکز خیریه شهرتون این بهتره تا بخوای بری دادگاهو قانون طول میکشه اونم سرلج میوفته نهایت بهت مهلت بده بعد بخوای پاشی هزارتا دردسر  خواهی داشت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من الان دیدم مبلغ رهنتو زیاد نبرده بالا بخوای بری بگردی خونه به این راحتی نمیتونی پیدا کنی بجای ...

حرفت درسته کاملا خواهر مهربونم

میشه یه فاتحه یا صلوات برای شادی روح پدرم بفرستید..ممنونم

ما یاسوج هستیم.نمبدونم کجا برم.دلم داره میترکه

بزن تو نت مراکز خیریه استانتونو پیدا کن یه چند جا برو بانک مهر هم شاید وام بده برای اینکارای صروری یا مسحد محلتون برو یه سوال بپرس من چنتا خیریه تو ایتا سراغ دارم برات میفرستم برو با ادمیناش صحبت کن ببین میتونن برات کاری انجام بدن یانه 

الهی به حق فاطمه زهرا هیچ کس این شرایط سختو تجربه نکنه،حتی درحالت عادی هم همش اشک میاد از چشمم،بغضم چند روزه ترکیده گلو درد گرفتم

برای ما چند برابر کرده معلوم نیست کجا بیفتیم

ازاد شو از بند خویش زنجیر را باور نکن💚 اکنون زمان زندگیست تاخیر را باور نکن 💚حرف از هیاهو کم بزن  از اشتی ها دم بزن 💚از دشمنی پرهیز کن شمشیر را باور نکن 💚خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان💚 تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن💚 بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش💚 زیبا و زشتش پای تو تحقیر را باور نکن💚 تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی💚 از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن 💚خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید💚پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن 💚از گرگ بودن دم نزن انسانم‌گاهی ارزوست 💚ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست💚 تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن 💚مظلوم گر گشنه بود تیری خورد بر قلب من 💚
کاملا درکت میکنم 🥲💔💔💔💔من دو هفته دیگه زایمانمه،تازه خونه پیدا کردم دارم اسباب کشی میکنم صاحبخون ...

ممنونم که با دل پاکت دعام کردی.الهی خدا بچتو سالم بیاره بغلت

انشالله ک چیزی نمیشه ب حق امام زمان از کسی نمیتونی قرض کنی؟

کسی رو ندارم.برای وام هم ضامن ندارم.حتی یک گرم طلا ندارم.ولی خدارو دارم