2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای واقعا میگی؟ من تو یه مهمونی دیدم یکی سیگار میکشید خیلی دود داشت تعجب کردم ازین حجم دود 

شاید بوده😱

بعضیا حرف زدن بلد نیستن کاش حداقل حرف نزدن بلد بودن🙄😒.  من تمایلی ندارم قضاوت های بعضی کاربرا رو درباره خودم بدونم لطفا اگه نظری درباره من و نظراتم دارید برای خودتون نگه دارید حق با شماست نیازی نیست وقتتونو تلف کنین
خاک به سرش برم به همه بگم جول میزدن پس😰

نگو خب مطمئن ک نیستی

شاید پک عمیق میزده

بعضیا حرف زدن بلد نیستن کاش حداقل حرف نزدن بلد بودن🙄😒.  من تمایلی ندارم قضاوت های بعضی کاربرا رو درباره خودم بدونم لطفا اگه نظری درباره من و نظراتم دارید برای خودتون نگه دارید حق با شماست نیازی نیست وقتتونو تلف کنین

گل اعتیاد نداره هر لحظه اراده کنم ترک.

هزاران بار تعلیق شده انقدر تعلیق شدم که حتی اسم اکانت های اولمو یادم نیست شاهد حماسه های اقدس الویه-غلام نصاب-جیش چرخشی-دلوینت و دنیا همسرم-گلبهار-سمیرای دست دراز -اشپزی با پلوپز تو جنگل _اونی که گریه میکرد فلانی تو تاپیک من پیام نزاره و.....نی نی یار گرامی قبل تعلیق تذکر بده حداقل