2777
2789

خونمون آپارتمانیه..باشوهرم صبح میریم سرکار،عصرمیام..زده شوفاژ ترکیده خونموآب برداشته..سقفم چکه کرده.طبقه پایین..زودرفتن فلکه روبستن تامابیایم..فرشا،کارتونایی که اسبابموجمع کرده بودم خیس شدن..دختره ومادره اومدن بالا..میگم وضعیت خونه منوکه میبینی مطمعناازمال من بدترنیست خونت..ازقصدم که همچین کاری نکردیم..میگه دعامیکنم تااخرعمرت مستاجربمونی که لیاقت نداری🙂🙂میگم منم دعامیکنم دخترت خوشبخت بشه،میگه دخترمن خوشبخته.(باخودم فکرمیکنم ازچی انقدمطمعنه که میگه،ازخداش مطمعنه،خداش مطمعنش کرده،کاش خدای منم اینجوری بودکه مطمعنم میکردپنج سال قبل، که منم خوشبخت میشم،که صدای دعواهامون باعث اذیت نشه که بیان بگن)اذان میداد،سپردمش به خودش،گفتم روزایی که من کشیدم به سردخترش بیادتاببینه من چی کشیدم،که دل شکوندن هنرنیست،که آدم ازفردای خودش خبرنداره،که قضاوت نکنه…💔💔

ومابخشیدیم وبه خداشکایت بردیم دردهایمان را! باشدکه خودجبران کندضربه هایتان را!🙂❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خدایااا چقد ی نفر میتونه قلبش سیاه باشه 

خب ی کلمه بگو من مستاجر باشم یا خونه دار شم چی میره تو چش تو اخه 

گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون ،  در خود ببین بعد بخواه              خلاص🌱                                                                    بچه ها نخندینا ... ! 🕊                                    

مطمعن باش کارهای کارش رو پس میده 

زمین بدجور گرده

فقط 16 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

از باگ های دنیا هم ؛ اینکه با هر کی حالمون خوبه ،ازمون دوره...💔🙃 https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

آخه  اون که خونه داره می‌ذاره لای کفنش می‌بره اون دنیا😏😏😏😏

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️🌺 صلوات برای سلامتی و ظهور آقاامام زمان (عج)💚ایران من 🇮🇷          از اول خرداد ۱۴۰۲ تصمیم گرفتم لاغر بشم ۷۵ کیلو هستم هدفم ۶۰ امروز ۱۹مرداد ۱۴۰۲شدم ۶۵کیلو😍.دارم بهت نزدیک میشم ۶۰ 😘
من بودم یه کلمه هم نمیتونستم حرف بزنم فقط تا جایی ک زورم میرسید اونقد میزدمش خون بالا بیاره

مشکلات ضعیفم کرده..به زوراومده خونم ازبالک شوفاژدیواری فیلم کرفته..میتونم برم ازدستش شکایت کنم

خونه تنهام،،شوهرم بیادببینم جیکارمیکنیم

ومابخشیدیم وبه خداشکایت بردیم دردهایمان را! باشدکه خودجبران کندضربه هایتان را!🙂❤️
اومد بالا گفت سقفمون چیکه کرده بعد شمام گفتی وضع منم بدتره اونم همینجوری نفرین کرد؟

بله🙂

نه من حوصله دعواوکل کل دارم نه جونشو

مطمعناوضعیت خونش بدنبودکه اگه بوداینجوری ول نمیکردبره..دریاکه نیومده خونش