2777
2789

یه سوال دارم در واقع شبیه معما هستش ازم پرسیدن منم سر در نمیارم میشه شما بگید 

سوال:تست منطق

فرض کنید غیر از دو گزاره زیر هیچ اطلاعات دیگری نداریم 

گزاره ۱ یا منطق فصل سختی است یا اکثر دانشجویان فصل منطق را دوس ندارند

گزاره ۲اگر درس ریاضیات اسان باشد انگاه فصل منطق هم سخت نیس

سپس بر اساس همین اطلاعات درستی یا نادرستی گزاره های زیر رو مشخص کنید 

الف اگر اکثر دانشجویان فصل منطق را دوست داشته باشند آنگاه درس ریاضیات اسان نیس

ب اگر درس ریاضیات اسان نیس آنگاه اکثر دانشجویان فصل منطق را دوست ندارند

ج یا درس ریاضیات اسان نیس یا منطق فصل سختی است

د اگر اکثر دانشجویان فصل منطق را دوست نداشته باشند آنگاه یا ریاضیات درس آسانی نیس یا منطق فصل سختی نیست 

ممنون میشم با دلیل توضیح بهم بگید لطفا  

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم

فک میکنم معنیش این باشه وقتی ریاضی درک میکنیم منطق هم میشه درک کردم مثلا ریاضی پیچیده است فرمول داره و فرمول رو درک کردیم . منطق هم از درک کردن میاد چون باید درکش کرد 

شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی⁦ شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍⁦❤️⁩🐕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه در اینجا منطق یکی از فصلهای درس ریاضیه مقایسه نیست

یکم گیج کنندس😂

شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی⁦ شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍⁦❤️⁩🐕
فک میکنم معنیش این باشه وقتی ریاضی درک میکنیم منطق هم میشه درک کردم مثلا ریاضی پیچیده است فرمول داره ...

اونجا اون گزینه هارو انتخاب کن توضیحشم بده اگه درسته

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
دارم میخونم خیلی سخته فهمیدم میگم 

اگ جوابو‌پیدا کنی ممنونت میشم عزیزم اونجا‌گزینه هارم گزاشته باید گزینه هارو انتخاب کنی و توضیح هم بدی

خودم بین این دوتا گزینه ام شوهرم وقتی اومد میگم جواب بده بهت بگه اون هم مخه هم فلسفه و منطق و ریاضیا ...

باشه دستت درد نکنه اومد پس بپرس ازش حتما بگو  لطفا تا شب 

خودم بین این دوتا گزینه ام شوهرم وقتی اومد میگم جواب بده بهت بگه اون هم مخه هم فلسفه و منطق و ریاضیا ...

چیشد گلم