2777
2789
عنوان

آبله مرغان بعد از 30سالگی

229 بازدید | 10 پست

سلام وقتتون بخیر

دوستان من از دوشنبه تب و لرز کردم و از سه شنبه شب دونه ها پیدا شدن ،الان زیاد شدن و زیرشون ابه که کوچکترین ضربه باعث میشه بترکن،خیلی دارم تلاش میکنم نخارونم اما تا الان ۴ تاش ترکیده و گود شده چیکار کنم نگران جاشم☹

وای وای خیلی بده

من رفته بودم شهرستان از عروسی گرفتم نصف مهمونها

آبله مرغون گرفتن بعد عروسی😂😂😂

برای ادمهای سن بالا میشه زونا بدتره از آبله مرغون

بترکونی جاش میمونه درمانم نداره مطمعن باش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالتون بده یا سبکه؟

الان خوبم دو روز اول تب و لرز و بدن درد شدید و یه کم نامنظمی ضربان قلب داشتم الان فقط خارش داره ک تحمل میکنم ولی دونه ی روی بینیم ترکید😖میترسم جاش بمونه

وای وای خیلی بده من رفته بودم شهرستان از عروسی گرفتم نصف مهمونها آبله مرغون گرفتن بعد عروسی😂😂😂 ...

اره،اما نمیدونم از کجا گرفتم زیاد بیرون نمیرم همیشه هم ماسک و اسپری دارم🙂

دس نزن زخم میشن خودشون خوب میشن رو زخم دستکاری نکن بذار بحال خودشون 

اصلن دست نمیزنم فقط خودشون چون زیر جوشا اب اورده و پوست نازک شده با کوچکترین ضربه میترکه . امیدوارم جاش نمونه شما تجربه اشو دارید؟

اره،اما نمیدونم از کجا گرفتم زیاد بیرون نمیرم همیشه هم ماسک و اسپری دارم🙂

فقط نخارون که بترکه جاش میمونه من کل شکمم جاش مونده هر کاری کردم نرفت 

خیلی بد بود من یک شب تا صبح تو حموم زیر دوش خوابیدم اینقدر بدنم خارش داشت زار میزدم😪😪

فقط نخارون که بترکه جاش میمونه من کل شکمم جاش مونده هر کاری کردم نرفت  خیلی بد بود من یک شب تا ...

عزیزم چه بد ،با لیزر و پانچ و ... میگن محو میشه ک ☹باشه گلم نمیخارونم اصلا بسختی دارم تحمل میکنم😬

الان خوبم دو روز اول تب و لرز و بدن درد شدید و یه کم نامنظمی ضربان قلب داشتم الان فقط خارش داره ک تح ...

نترس بابا الان انقدر کرم و پماد و این چیزا هست که استفاده میکنی اصلا جاش نمیمونه