2777
2789
عنوان

هیچ وقت عمل بلفاروپلاستی انجام ندین، چون پشیمون میشین

| مشاهده متن کامل بحث + 134596 بازدید | 268 پست
عزیزم مادرتون عمل کردن نتیجه چطور بود؟

آره عزیزم اردیبهشت عمل کرد خداروشکر راضیه کاملا قرینه شدن.میترسیدیم تو خواب چشماش باز بمونه که خداروشکر اینطوری نشد پلکا کامل رو هم میمونه الان.

یه خط کمرنگ بخیه مونده که به مرور پوست خودشو بازسازی میکنه پاک میشه.هزینه عمل ۱۸ تومن شد با بی حسی بود

قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️ 
آره عزیزم اردیبهشت عمل کرد خداروشکر راضیه کاملا قرینه شدن.میترسیدیم تو خواب چشماش باز بمونه که خدارو ...

عزیزم لطفا معرفی کن دکتر مادرتون رو خیلی خوشحال شدم ازینکه انقد با حوصله توضیح دادید بهم مرسی مهربون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم لطفا معرفی کن دکتر مادرتون رو خیلی خوشحال شدم ازینکه انقد با حوصله توضیح دادید بهم مرسی مهربون

ما گیلان هستیم دکتر زهرا پور سید مطبش تو رشت.پیج هم داره.

خواهش میکنم عزیزم قربونت❤️🌹

قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️ 
ما گیلان هستیم دکتر زهرا پور سید مطبش تو رشت.پیج هم داره.خواهش میکنم عزیزم قربونت❤️🌹

عزیزم؟ پیج اینستاشون رو پیدا نکردم زهرا پور سید دیگ درسته؟ شما میتونید بفرستیدش برام؟

عزیزم دکتر مامانتو معرفی کن لطفا من میخام عمل کنه یکساله دنبال یک دکتر خوبم خیلی میترسم

سلام فکر کنم دکتر علی پرند 

دقیق یادم نیست چون خیلی وقته گذشته

به هر که می‌نگرم در شکایت است، در حیرتم که گردش گردون به کام کیست....
دکترت کی بود؟ مگه قبلش کاراشو ندیدی؟مامان من عمل کرده الان تقریبا دوماهه، راضیه

متاسفانه منم مشهد پیش دکتر بابایی رفتم و اصلا از کارش راضی نیستم هم رد بخیه هاش مونده هم چشمام گود و کوچیک شده

باران جونم امکانش هست به منم معرفی کنین دکترتون رو من این عمل میخام انجام بدم خیلی میترسم استرس دارم ...

من تو کلینیک لیندو عمل کردم اون موقع دکترش دکتر علی کیانی بود الان فکر کنم عوض شده ولی اینجا  بخاطر بخیه هاش معروفه بخیه هارو تیم خودشون میزنن البته جای بخیه من مونده ولی اکثر کسایی که دیدم اونجا رفتن جاش نمونده دیگه نمیدونم به پوست ربط داره یا نه درکل من از نتیجه راضیم 

اسی واسه گود شدن که منم گو شد الان بعد یکسال جا افتاده و دیکه گود نیستواسه فاصله چشم و ابرو که طبیعی ...

سلام گودی چشم شما بعد از بلفارو زیاد بود؟ واقعا بعد از یکسال درست شد؟ من ۳۷ روزه جراحی کردم و بالای چشمم گود شده و ناراحتم. 

عمل بلفارو پلاستی اصلا عمل خوبی نبود برای منکه، آبان 1403  پیش  دکتر حسن بابایی خیابان ابن سینا مشهد که خیلی مدعی هم هست که عمل‌های زیادی انجام داده، عمل کردم. پلکم کوتاه شده و این روی قیافه ام تاثیر منفی گذاشته، درست دو روز بعد عمل تو همین سایت  خوندم که یک نفر برای اطلاع ر  سانی یک پست گذاشته بود و گفته بود پیش این دکتر نرین که خرابکاری میکنه و پلکا رو کوتاه میکنه، ابرو ها رو میچسبونه به چشم، بدون اینکه از شخص سوال کنه چقدر میخای بر دارم از پلکت یا اینکه تو ضیح بده، متاسفانه فرم چشمام نابود شد، همش احساس میکنم یک پلاستیک گذاشتن. دور هر دو چشمم خلاصه احساس خوبی نیست. هر بار رفتم و اعتراض کردم گفتن زمان بگذره خوب میشه الان 10 ماه گذشته و چشمام کوچیک شده و پلکا بسیار کوتاه و ضایع و رد بخیه از دور نمایان هست خیلی خیلی پشیمونم. من هیچ تحقیق نکردم فقط کاراش. تو اینستاگرام دیده بودم، ولی، به معنای واقعی خرابکار هست. تا میتونید به عمل بلفارو پلاستی فکر نکنید اگه خیلی عمل واجب بودید خیلی خیلی تحقیق کنید برید کاراشو از نزدیک ببینید بعد تصمیم بگیرید.