دوستان من سه ماهه انجام دادم، بعد از عملم هر روز آرزوی مرگ میکنم. بزرگترین اشتباه زندگیمو کردم. این سه ماه برام اندازه سه سال گذشته. فرم ابروهام ریخته بهم. فاصله چشم و ابروهام کم شده. یک پلکم کوتاه از اون یکی شده. چشمام گرد و گود شدن. دکترم هم همش بهم میگه تو روز اول رضایت نامه امضا کردی کار من خیلی هم خوبه. هرروز گریه میکنم و همه بهم میگن خیلی بد شدم و سنمو زیاد نشون میده.
باران جونم امکانش هست به منم معرفی کنین دکترتون رو من این عمل میخام انجام بدم خیلی میترسم استرس دارم ...
من تو کلینیک لیندو عمل کردم اون موقع دکترش دکتر علی کیانی بود الان فکر کنم عوض شده ولی اینجا بخاطر بخیه هاش معروفه بخیه هارو تیم خودشون میزنن البته جای بخیه من مونده ولی اکثر کسایی که دیدم اونجا رفتن جاش نمونده دیگه نمیدونم به پوست ربط داره یا نه درکل من از نتیجه راضیم
عمل بلفارو پلاستی اصلا عمل خوبی نبود برای منکه، آبان 1403 پیش دکتر حسن بابایی خیابان ابن سینا مشهد که خیلی مدعی هم هست که عملهای زیادی انجام داده، عمل کردم. پلکم کوتاه شده و این روی قیافه ام تاثیر منفی گذاشته، درست دو روز بعد عمل تو همین سایت خوندم که یک نفر برای اطلاع ر سانی یک پست گذاشته بود و گفته بود پیش این دکتر نرین که خرابکاری میکنه و پلکا رو کوتاه میکنه، ابرو ها رو میچسبونه به چشم، بدون اینکه از شخص سوال کنه چقدر میخای بر دارم از پلکت یا اینکه تو ضیح بده، متاسفانه فرم چشمام نابود شد، همش احساس میکنم یک پلاستیک گذاشتن. دور هر دو چشمم خلاصه احساس خوبی نیست. هر بار رفتم و اعتراض کردم گفتن زمان بگذره خوب میشه الان 10 ماه گذشته و چشمام کوچیک شده و پلکا بسیار کوتاه و ضایع و رد بخیه از دور نمایان هست خیلی خیلی پشیمونم. من هیچ تحقیق نکردم فقط کاراش. تو اینستاگرام دیده بودم، ولی، به معنای واقعی خرابکار هست. تا میتونید به عمل بلفارو پلاستی فکر نکنید اگه خیلی عمل واجب بودید خیلی خیلی تحقیق کنید برید کاراشو از نزدیک ببینید بعد تصمیم بگیرید.