2777
2789
یعنی منفی دیگه مشکلی نیست

عزیزم من توده کلیه داشتم بعد سی تی گفتن ریه ام ندول هس پت اسکن رفتم وسیتولوژی گفتن دوتاشو منفی هس حالا دکتر بعد سه ماه دوباره سی تی نوشته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من توده کلیه داشتم بعد سی تی گفتن ریه ام ندول هس پت اسکن رفتم وسیتولوژی گفتن دوتاشو منفی هس حا ...

پا اسکن برای اینه که ببینن جای دیگه درگیره یا نه که خداروشکر نبوده 

شیمی درمانی شدی؟؟؟

درمان کامل تموم شد؟

پا اسکن برای اینه که ببینن جای دیگه درگیره یا نه که خداروشکر نبوده  شیمی درمانی شدی؟؟؟ درمان ...

شیمی نشدم گرید۱ بود ۴ونیم سانت محدود به کلیه من بچگی هم زات الریه کرده بودم خب اخه اگ منفی هس پس چرا باید دوباره برم سی تی؟ 

شیمی نشدم گرید۱ بود ۴ونیم سانت محدود به کلیه من بچگی هم زات الریه کرده بودم خب اخه اگ منفی هس پس چرا ...

گرید ۱ پخش نمیشه 

دکتر میخاد اطمینان پیدا کنه بدن پاک باشه

حرفشو گوش کن 

ذات ریه ربطی نداره پسره منم گرفت و درمان شد 

بهت گفت پت اسکن منفیه؟؟

گرید ۱ پخش نمیشه  دکتر میخاد اطمینان پیدا کنه بدن پاک باشه حرفشو گوش کن  ذات ریه ربطی ن ...

همه دکترا گفتن ک پت اسکن منفی هس

حالا میگن بعد سه ماه سی تی دوباره بده ببینیم اندازه ثابته یانه؟ آخه منم کلا گیج شدم پس اگ متاستاز نیس پس چجوری امکان داره بزرگ بشه

همه دکترا گفتن ک پت اسکن منفی هس حالا میگن بعد سه ماه سی تی دوباره بده ببینیم اندازه ثابته یانه؟ آخ ...

شما چون توده داشتی باید مرتب چکاب بشی 

هر چقد جلو بری 

فاصله ی چکابها بیشتر میشه 

اصلا استرس نگیر 

شکر کن زود فهمیدی

علاعمت چی بود؟؟