2777
2789
عنوان

موش اومده خونمون

| مشاهده متن کامل بحث + 3284 بازدید | 81 پست
من فکر کردم شمال هستین .ما تو شمال یه ویلای قدیمی داشتیم متروکه شده بود از این جونورا میومد.ولی بهتو ...

دعوامون با شوهرم سر همین قضیه ست میگه فعلا نمیتونم خونه رو عوض کنم

نه خود تهران هستیم

اگه امضامو میخونی واسه سلامتی پسرم یه صلوات بفرست لطفا😊حاجتم رو از امام رضا گرفتم...خدایا شکرت که هستی و برامون خدایی میکنی💖دخترم و پسرم همه زندگی منن💝💞

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا میگن ک برای مار سمی نیس امیدوارم فقطه همسرمو پسرم اسیب نبینن

تو حیاط و انبار زیاد نرین  عزیزم 

ماهم کوچیک بودیم تو باغ بودیم خیلی مار داشت حتی رو سقفمون یه مار بود😬 برای همین درکت میکنم عزیزم

تو بندر موشهایی میاد توخونه قد گربه . از چسب رد میشن میرن . ردپای چسبیشون همه جا هست . اصلا گرفتنشون ...

یا فاطمه زهرا 

اگه امضامو میخونی واسه سلامتی پسرم یه صلوات بفرست لطفا😊حاجتم رو از امام رضا گرفتم...خدایا شکرت که هستی و برامون خدایی میکنی💖دخترم و پسرم همه زندگی منن💝💞
ببین اگه بچه کوچبک نداری. سم شکلاتی بخر . موش میخوره و خونریزی میکنه و میره بیرون میمیره.. تله موش ...

مشکل اینه که بچه کوچیک دارم

یعنی چسب موش واقعا بدرد نمیخوره؟

آخه گفتن موشای کوچیک رو میگیره😥😔

مشکل اینه که بچه کوچیک دارم یعنی چسب موش واقعا بدرد نمیخوره؟ آخه گفتن موشای کوچیک رو میگیره😥😔

اینی که میگم اندازه کپسوله. کوچیک. قرمزه و واسه موشه. بریز تو خونه. بعد موشه میخوره و میره بیرون میمیره.

فقط باید یه هفته نیای خونه. بعد بیای منافذ ببندی و اونارم جارو کنی. بعد بچه رو بیاری خونه.

میتونی به شرکتام زنگ بزنی بیان.

روش ننوشته مثل مرگ موش برای انسانم خطرناکه یا نه ولی من خودم ریسک نمیکنم چون بچه هرچیزی رو میکنه تو دهنش و خطرناکه. 

تله موشم خوبه. فقط باید اول چند ساعت بزاری زیر افتاب تا بوی دست انسان بره. بعدم با دستکش واسش دنبه یا کالباس بزار.

این خوراکیا ک شماگذاشتی موشه رفیقاشم خبر میکنه بیاند    

مادرشوهرمم همینو میگه

میگه نیست لابد رفته دوستاشو بیاره

میگم مامان نگو توروخدا