2777
2789

تاحالا بی خداحافظی رفتید؟

حستون الان ک فک میکنید به طرف چیه؟ ازش بدتون میاد؟

تو فکرشم ارتباطمو با کسی اینجوری قطع کنم

خیلی اذیت شدم خیلی

ولی خب چون میدونم هرچی ارتباطم بیشتر باشه بیشتر نمیتونم دل بکنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه فکر میکنی انیطوری بهتری،حالت بهتره یا هرررچی مهم نباشه اینکه طرف ازش بدت بیاد یا نه مهم اینه خ ...

۱ساله باهاشم

برا خودمم اصلااا اسون نیست اینکار

میخام دیگه جوابشو ندم

شاید چون میترسم اگه باز ارتباط داشته باشم نتونم تمومش کنم🥲

هعی🥲 بی دلیل بود؟

آره دلیلی نداشت یعنی کلا اگه میگفت دارم میرم خداحافظ من هیچ مشکلی نداشتم ولی اینکه بدون خداحافظی رفت من تا یه مدت درگیر بودم که نکنه اتفاقی افتاده و.. بعد متوجه شدم که اینطور نیست و هنوزم که هنوزه یادش میفتم عصبی میشم

۱ساله باهاشم برا خودمم اصلااا اسون نیست اینکار میخام دیگه جوابشو ندم شاید چون میترسم اگه باز ارتب ...

منم خیلی با طرف صمیمی بودم

یه مدت کات کردیم

بعد دوسال برگشتیم

دبدم همچنان حال نمیکنم،بلاک کردم.

خواننده مورد علاقمون،کافه ی پاتوقمون یکیه

هر لحظه هم ممکنه ببینمش

که چی؟ مهم اعصاب خودته در درجه اول

یکی بود شب بود گفت شب خوش مثل همیشه  ولی نمیشد گذاشت رو حساب خدافظی  ولی هیچوقت نمیبخشمش ...

دقیقاااا متوجهم چی میگی🥲

اگه اون همینکارو بام کنه نمیتونم هیچ وقت ببخشمش اصلا

ولی میدونی چرا

چون من بودم ک فقط اذیت شدم این مدت ن اون🥲

یکی بود شب بود گفت شب خوش مثل همیشه  ولی نمیشد گذاشت رو حساب خدافظی  ولی هیچوقت نمیبخشمش ...

نمیدونم چه فکری میکنن که همچین کاری انجام میدن آدم تا ابد فکر میکنه یعنی ارزش یه خداحافضیو نداشتم؟ 

آره دلیلی نداشت یعنی کلا اگه میگفت دارم میرم خداحافظ من هیچ مشکلی نداشتم ولی اینکه بدون خداحافظی رفت ...

منم جای تو بودم همین حسو میداشتم

ولی میدونی من بودم ک فقط اذیت شدم ن اون شاید حقشه🥲

منم خیلی با طرف صمیمی بودم یه مدت کات کردیم بعد دوسال برگشتیم دبدم همچنان حال نمیکنم،بلاک کردم. ...

چجوری تونستی؟

امروز جوابشو ندادم پیام داده

حتی نخوندم ببینم چی گفته چون قطعا باز میرفتم سراغش🥲

الانم ک  ناراحت نیستم بابته اینکه چون میدونم پیش خودش فک نمیکنه ک کات کردیم و بخاد بره و هنوززز هست🥲

نمیدونم چه فکری میکنن که همچین کاری انجام میدن آدم تا ابد فکر میکنه یعنی ارزش یه خداحافضیو ندا ...

اونایی ک یکیو ک کلی براشون ارزش گذاشته رو ول کنن ک واقعا نامردن

ولی یکی ک خیلی وقتا باعث شده گریه کنی، بیتوجهی کرده بهت، اندازه تو دوستت نداشته چی🥲

من شرایطم مثل تو بود طرف اصلا بهم اهمیت نمی‌داد واسش مهم نبودم همین تازگیا بی حدافزی رفتم..!!آرامش دارم اللن.اولش شبا گریه میکردم اللن ارومم..آرامشم برگشته..

بیخیال خودتو دوس داشته باش..

حالا ک من رفتم امیدوارم اونم راحت باشه....گرچه اصلا براش مهم نبود بود و نبودم..!!

زندگیه دیگه..فرصت نشد حدافزی کنیم حداقل...اللن اون فکر میکنه من گاوم ک بی خدافزی رفتم..ولی چاره ای نبود...خودش نخاست منو ...منم تصمیم گرفتم خودمو دوس داشته باشم..