2777
2789
لباس مجلسی کجای مشهد زیاد داره؟

من خودمم تازه کشف کردم احمد آباد تو سلمان یعنی پر از مزون لباس مجلسی هست تو ریس هم داره خیام جنوبی قیمت مناسب هم میخوای یه مزون هست کار ترک هم میاره زیر سه تومانه سر چهارراه سید رضی اسمش مزون 8هست بزن اینستا میاد 

فیروزه خوب بخوام از کجا بخرم؟ صنایع دستی کجاها داره؟

صنایع دستی طرقبه برو

اگه از سمت شمال میای مشهد قبل از رسیدن به مشهد تقریبا ۷۰ کیلومتری برو اخلمد یه جای تفریحی خیلی خوش آب وهوا مطمئنم خوشت میاد و اوقات خوشی رو سپری میکتی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای خریدلباس بچه کجامیرید قیمتشم مناسب باشه،زیادم ازحرم دورنباشه

لباس بچه دو تا بازار داریم یکی پاساژ فردوسی طبقه پایین سر چهار راه خسروی که ۱۰ دقیقه تا حرم فاصله س

یکی بازار بزرگ فردوسی آخر طلاب طبقه پایین همه چی داره و مناسب و شیک 

واسه خرید اگه قیمت برات مهم نیست آرمیتاژ. و سمت راهنمایی وسجاد ....

اگه قیمت مناسب تر میخای پاساژهای سمت طرقبه رو دقیقا نمی‌دونم کدومشون مناسب تره ولی مثلا واسه کفش، پات باما خیلی خوبه

باز ارزون تر باید بری سمت پاساژ های ۱۷شهریور یا بازار فردوسی

و صنایع دستی و سوغاتی هم بیا از خودم  کوزه سفالی و دکوری بخر🤭☁️🧸

برای خریدلباس بچه کجامیرید قیمتشم مناسب باشه،زیادم ازحرم دورنباشه

والا خودم بیشتر خریدامو از بازار فردوسی انجام میدم

قیمتاشون مناسبه اون مدل جدیدایی ک بالاشهر جندبرابر میدن رو اینجا با قیمت مناسب میدن،یعنی جوری نیس ک بگی چون منطقه ش تقریبا پایین شهره پس چیزای شیک نداره

مردونه زنونه بچگونه کیف کفش مانتو همه چیزم داره..

از حرم دورم نیس هم بااتوبوس هم بامترو میتونید برید