2777
2789
عنوان

چیز کیک یخچالی

342 بازدید | 6 پست

بچه ها من ی پیج دارم تازه اشپزی و شروع کردم ،امروز چیز کیک آلبالویی درست کردم اما خودم کلا چیز کیک دوست ندارم و تاحالا بیرون نخوردم  میخاستم بدونم شما میدونین با چی سرو میشه؟

برای عکس میخام یعنی نوشیدنی چیزی باید باشه ؟یا نه خالی سرو میشه

عاشق چیز کیک خونگیم 

ولی البالویی راستش فکرشو میکنم بدم میاد 

من با بسکوییت ترد و پنیر خامه ای و خامه صبحانه و شکر درست میکنم و کره 

بعد به خامه ای که درست شد پودر کاپوچینو 

زورت بیاد امضام صورتیه فقط من رنگ صورتی دارم گیلیلیلیلی😁😂💗۱۴۰۳ الان داری با خودت میگی خب ده کیلو وزن اضاف کردنو من توی یه ماه اضاف میکنم چه خبرهه…..؟ من لاغریم ارثیته و کلیم میخورم اما چاق نمیشم از انواع قرص و پودر هم امتحان کردم و نشد… اما تا عید امسال یه هیکل ناز دارم😍😍♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه بدت میاد ژله نژن… کارامل بریز محشر میشه

زورت بیاد امضام صورتیه فقط من رنگ صورتی دارم گیلیلیلیلی😁😂💗۱۴۰۳ الان داری با خودت میگی خب ده کیلو وزن اضاف کردنو من توی یه ماه اضاف میکنم چه خبرهه…..؟ من لاغریم ارثیته و کلیم میخورم اما چاق نمیشم از انواع قرص و پودر هم امتحان کردم و نشد… اما تا عید امسال یه هیکل ناز دارم😍😍♥️
عاشق چیز کیک خونگیم  ولی البالویی راستش فکرشو میکنم بدم میاد  من با بسکوییت ترد و پنیر خ ...

چرا بیسکوییت های من به هم کامل نمیچسبه و سفت نمیشه؟

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که چشمانتان ندیده
چرا بیسکوییت های من به هم کامل نمیچسبه و سفت نمیشه؟

اول اینکه بیسکوییت باید پودر پودر باشه

بعد اینکه کره ب اندازه اضافه کنی

و با گوشت کوب کاملآ بیسکوییت رو فشرده کنی

حتما کف قالب و دیواره رو نایلون فریزر بنداز که بعدا راحت در بیاد

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا