2777
2789
عنوان

ازمون استخدامی اموزگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1192 بازدید | 66 پست
منم بیکارم لیسانس اموزش ابتدایی دارم دیگه دارم دیوونه میسم تو خونه بنظرت برم غیر انتفاعی؟

به خدا من غیر انتفاعی جز حرس و عذاب چیزی ندارن

لاقل برای من نداشت

شما میخوای یه سر بزن شاید یه مدیر منصف پیدا بشه واست

خدایا  درهمه ی سختی ها دلم فقط به تو گرمه، ته دلمو خالی نکن  
آره عزیزم می ارزه  از امروز 42 روز وقت داری  شروع من ب خوندن

نمی دونم 

فکر کنم از قبل خوندی یه کم جلو افتادی

بعد همه ی منابعی رو که گفته رو خوندی؟

متاهلی یا مجرد

عذر می خوام اینقدر سوال می پرسم

بالاخره داره پیدا میشه رنگین کمون🌈🌈

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین یه سالم بمون  ایشالله ازمون بعدی رسمی میشی

نمیدونم به خدا شاید درکم نکنی واقعا کم اوردم انقدر که دیگه توان بلند شدن تو خونمونا ندارم

خدایا  درهمه ی سختی ها دلم فقط به تو گرمه، ته دلمو خالی نکن  
نمی دونم  فکر کنم از قبل خوندی یه کم جلو افتادی بعد همه ی منابعی رو که گفته رو خوندی؟ متاهلی ...

من دوتا از کتابا رو حذف کردم نمیشد همه رو خوند 

من محرمیت دارم اما تو شناسنامه چون ثبت نیس امتیازنداره 

نامزد کردم 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

نمیدونم به خدا شاید درکم نکنی واقعا کم اوردم انقدر که دیگه توان بلند شدن تو خونمونا ندارم

عزیزم میفهممت باور کن 

من خودمم خیلی برام مهمه قبول شم

الان سرکار میرم 

اما تموم هدفم دبیریه باور کن درکت میکنم☹️

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

من دوتا از کتابا رو حذف کردم نمیشد همه رو خوند  من محرمیت دارم اما تو شناسنامه چون ثبت نیس امت ...

مرسی از راهنماییت

امیدوارم قبول بشی و خوشبخت باشی

بالاخره داره پیدا میشه رنگین کمون🌈🌈
مرسی از راهنماییت امیدوارم قبول بشی و خوشبخت باشی

مرسی عزیزم 

من الان دفترچه رو نگاه کردم  روانشناسی و علوم تربیتی داشت

عزیزم دفترچه امساله؟ 

دبیری شرکت کن

سلام عزیزم ازمون دبیری سوالات تخصصی از محتوای راهنمای تدریس هست یا خود دروس؟ توی منابع راهنمای تدریس هست 

من ریاضی میخام شرکت کنم راهنمای تدریس بخونم یا خود اون کتابو شما اطلاعی داری؟ 

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...