2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کجا همو برای اولین بار دیدین؟ چطوری آشنا شدین؟ 

ما نسبت دور فامیلی داریم، تو عروسی دخترخالم همو دیدیم🥰 تا قبلش ندیده بودمش، ولی پدرشو خواهر بزرگشو دیده بودم قبلا، بعد عروسی گروه زد پسرخالم، همه بچهای فامیل رو جمع کرد، دیگه کم کم صحبتای ما شروع شد و... تا تیر ۹۹ دوست بودیم، چهارماه نامزد بودیم، آبان ۹۹ عقد کردیم🥺😍💕

من نمیشناسم شون میشه لطفا بگین کی هستن؟ 

پیمان بلاگر بزن گوگل پیمان ادیداس میاره یه مسر خیلی خوش قلب وه هفته پیش بر اثر ایست قلبی فوت کرد زنشم ویدا خانتده دیس لاو بزن گوگل دوتاشونو میاره یه ایران داغدارشن زنش خیلی اذیته

یه صلوات بفرست به عشقم برسم ❤یه دختر، آدیداس پوش کفتر باز😉🤙
کجا برای اولین بار همو دیدین؟ و چیشد آشنا شدین؟ 

دوست بابام بود با بابام رفتم بیرون همو دیدیم ولی اون موقع من نامزد داشتم چن بار دیگه دیدمش و عاشقش شدم بعده یه مدت اومد خاستگاریم بابام گفت دخترم شوهر کرده

این خیلی برام دردناک بود که اومد خاستگاریم ولی نتونستم قبول کنم

اون تاریخ ها ام مال عقد و عروسی اونه وگرنه من هنوز فقط نامزدی کردم

شما پیشنهاد دادین؟ 🤗 وای میشه تعریف کنید چی شد ذوق کردم😍

اره😅شمارم نوشتم دادم دستش گفتم حتما زنگ بزنیا😅

ک زنگ زد آشنا شدیم ۷سال دوست بودیم

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚