2777
2789

بچه ها من یه روانکاوم، و میخوام بدونم اگه درمان براتون سودی داشته چی بوده و اگر نداشته، چرا و چه حسی انتقال داده؛ خصوصا درمانای فردی. من میخوام بعد این حضوری کار نکنم و آنلاین کار کنم تا خودم رئیسِ خودم باشم، دوس دارم از تجربیاتتون برام بگین. 

« میزان رنج ما متناسب با فاصله ما از واقعیت است.» جان فردریکسون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه مشاور رفته بودم بعد بهم گفت چرا ارتباط چشمی برقرار نمیکنی من خجالتی نیستم واقعا ففط بحاطر اینکه تمرکز داشته باشم زیاد ارتباط چشمی نمیگیرم این حرفش منو معذب کرد

یا مثلا کلی براش درمورد مشکلم توضیح دادم گفت من متوجه نشدم چی گفتی

تو زوج درمانی این تجربه را دارم 

مشاوری که تجویز طلاق میکنه بی سوادترین مشاور است به نظرم و کم هم نیستن مطابق اونچه نی نی سایتی ها تاپیک میزنن...

مشاوری هم که تجوز موندن و تحمل کردن بدون هیچ دلیلی میده هم همونه...

مشاور فقط باید چراغ راه باشه نه تصمیم گیرنده

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

درست گوش ندادن و اینکه فقط بخوان یه جوابی بهت بدن، قضاوت کردن، استفاده از مفاهیم روانشناسی زرد و شعارهای الکی، قاطعانه برخورد نکردن مثلا من یه کار هلاکویی رو که دوس دارم بعضی وقتا قاطع به مراجع میگه تو بیماری عزیزم یا مشکل از خودته، راهکار ارائه ندادن و تحلیل خالی، 

اینا بزرگترین ایرادات روانشناس ها هست

سر یه قضیه پسر۴ سالم خیلی اضطراب پیدا کرده بود.یردم روانشناس رک و مستقیم گفت سطح استرسش بالاست باید دارو مصرف کنه.انگار آب یخ رو سرم ریختن منم دارو ندادم به لطف خدا به مرور زمان بهتر شد

واسه سلامتی و عاقبت به خیری پسرم یه صلوات از ته قلبتون مهمونم کنید

من یکی رو میشناسم دانشگاه پیام نور ی مدرک گرفته و رفته روانشناسی میکنه، جالبه هلاکویی رو قبول نداره و خودش هم با خانواده شوهرش خیلی مشکل داره، یعنی همیشه در حال تیکه انداختن به خانواده شوهرشه ، این شخصیت ادعای روانشناسی داره و همیشه فکر میکنم بدبخت کسی که بره پیش این مشاوره. خودم در حال حاضر پیش کسی میرم که حرفاش و نظراتش خیلی شبیه هلاکوییه و من خوشم میاد ازش. بنظرم سواد و تجربه خیلی مهمه 

من یبار حضوری رفتم خیلی حرف تکراری میزد واصلاااا هیچی حالیم نشد فقط سبک شدم چون تونستم حرف دلمو بزنم ...

ممرسی از پاسخت گلم😍 حرف تکراریش، چرت و پرت بود یا بجا بود؟ ینی احساس میکردی ورودی نداره و حرف خودشو میزنه؟

« میزان رنج ما متناسب با فاصله ما از واقعیت است.» جان فردریکسون

عزیزم میشه چنتا مشاور خوب تو تهران معرفی کنی؟

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

و یه چیز دیگه مثلا ما برا ازدواج رفتیم یه مشاور یارو یه پیرمرد اسکل بیسواد بود که اصن توصیه های ربطی به مشکل ما نداشت و هی میگف درست میشه چیزی نیس درحالی که مشکل ما واقعا عمیق بود و خداروشکر بخاطر تغییر ارادی همسرم و کوتاه اومدن من حل شد اگه نه موجب طلاقمون میشد بعدا ولی اون احمق راحت میگف ازدواج کنید