2777
2789

🥲

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باید بگی بهش

خیلی ازتون ممنونم مامانای قشنگ که میاین تو تاپیکام وقت میذارید جواب میدید خیلی بهم کمک میکنید تو نی نی داری 😘😘❤️❤️❤️❤️ چرا امضام پاک شده   تاپیک خوب تاپیکی است که ترکیده   

میترسم بهش بگم خیلی بداخلاقه دیروز تا حالا اصلا تو اتاق نرفته که برداشته باشه از مشهد خودم گذاشتم تو کیفم الان نگاه میکنم میبینم شناسنلمع اون نی

شاید خودش برداشته

بعدشم ترس نداره که نهایتش اگه پیدا نشد میره ثبت نام برای شناسنامه المثنی درخواست میده

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
میترسم بهش بگم خیلی بداخلاقه دیروز تا حالا اصلا تو اتاق نرفته که برداشته باشه از مشهد خودم گذاشتم تو ...

دیگه چاره ای نیست

ازش بپرس که خودش برداشته یا نه

اگه واقعا گم شده زودتر اقدام کنه 

شاید خودش برداشته بعدشم ترس نداره که نهایتش اگه پیدا نشد میره ثبت نام برای شناسنامه المثنی درخواست ...

اگه بگم بهش یه همه میگه خانمم دست و پا چلفتی هست

میدونم چی میگی منم مشابه شرایط شما برام پیش اومده ،امابگو بهش ولی  دیگه باش بحث نکن هرچی هم گفت ...

بدیش اینه مادرش خونش واحد بعلمونه علاوه بر پسرش اونم هست