2777
2789
عنوان

دلم میخاد برم مشهد این چ وضعیه اخه

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 22 پست
یه نیم ساعت وقت بذار بشین سایت رو مدام چک کن کلی تو روز کنسلی میاد میتونی بخری

واقن؟

الان بیشتر از نیم ساعت دارم چک میکنما همش تکمیل ظرفیته

ینی هی تاریخو بزنم هی جستوجو ک کنسلیا رو بیاره؟

علی بابا وکلی سایت دیگ سرچ کردم نبود

خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من‌ نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم ب سایتا اعتباری نی حضوری برو بلیط تهیه کن 

منم برا تولد امام رضا میخاستم هتل رزرو کنم همشو میزد تکمیل ظرفیت همون هتلو رسیدم مشهد رفتم گف اتاق داریم میگم چرا سایتتون میزنه تکمیل میگ سایتا همینجورین باید یا زنگ بزنین یا حضوری انجام بدین 

واقن؟ الان بیشتر از نیم ساعت دارم چک میکنما همش تکمیل ظرفیته ینی هی تاریخو بزنم هی جستوجو ک کنسلیا ...

بله من زیاد اینجوزی بلیط گرفتم اخرین بار شهریور پارسال ساعت ۹ صبح نشستم ۱۱ صبح یه کوپه دربست گزفتم ۴ عصر حرکت. باور کردنی نبود ولی میشه

فقط کد ملی هاتون پیشت باشه اگه خالی شد سریع بزنی

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
بله من زیاد اینجوزی بلیط گرفتم اخرین بار شهریور پارسال ساعت ۹ صبح نشستم ۱۱ صبح یه کوپه دربست گزفتم ۴ ...

اهان باشه ممنون گلم

خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من‌ نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید
بنظرم ب سایتا اعتباری نی حضوری برو بلیط تهیه کن  منم برا تولد امام رضا میخاستم هتل رزرو کنم هم ...

درسته ببینیم‌چی‌میشه ممنون گلم