باران_آبی مدیر عضویت: 1400/05/13 تعداد پست: 10361 عنوان دلم میخاد برم مشهد این چ وضعیه اخه | مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 22 پست تا مرداد ن بلیط قطار هست ن هواپیما همش زده تکمیل ظرفیت۔چرا اخه😥 خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید 1402/04/01 | 14:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یاسینمین عضویت: 1399/11/24 تعداد پست: 24808 نوزاد دوماهه دارم سخته یه نیم ساعت وقت بذار بشین سایت رو مدام چک کن کلی تو روز کنسلی میاد میتونی بخری خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
باران_آبی مدیر استارتر عضویت: 1400/05/13 تعداد پست: 10361 یه نیم ساعت وقت بذار بشین سایت رو مدام چک کن کلی تو روز کنسلی میاد میتونی بخری واقن؟الان بیشتر از نیم ساعت دارم چک میکنما همش تکمیل ظرفیتهینی هی تاریخو بزنم هی جستوجو ک کنسلیا رو بیاره؟علی بابا وکلی سایت دیگ سرچ کردم نبود خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید
باران_آبی مدیر استارتر عضویت: 1400/05/13 تعداد پست: 10361 بله اگ رفتی حرم منو دعا کن بچم مریضه😭 خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید
nziiiiimah عضویت: 1401/08/17 تعداد پست: 3452 بنظرم ب سایتا اعتباری نی حضوری برو بلیط تهیه کن منم برا تولد امام رضا میخاستم هتل رزرو کنم همشو میزد تکمیل ظرفیت همون هتلو رسیدم مشهد رفتم گف اتاق داریم میگم چرا سایتتون میزنه تکمیل میگ سایتا همینجورین باید یا زنگ بزنین یا حضوری انجام بدین
یاسینمین عضویت: 1399/11/24 تعداد پست: 24808 واقن؟ الان بیشتر از نیم ساعت دارم چک میکنما همش تکمیل ظرفیته ینی هی تاریخو بزنم هی جستوجو ک کنسلیا ... بله من زیاد اینجوزی بلیط گرفتم اخرین بار شهریور پارسال ساعت ۹ صبح نشستم ۱۱ صبح یه کوپه دربست گزفتم ۴ عصر حرکت. باور کردنی نبود ولی میشهفقط کد ملی هاتون پیشت باشه اگه خالی شد سریع بزنی خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
باران_آبی مدیر استارتر عضویت: 1400/05/13 تعداد پست: 10361 بله من زیاد اینجوزی بلیط گرفتم اخرین بار شهریور پارسال ساعت ۹ صبح نشستم ۱۱ صبح یه کوپه دربست گزفتم ۴ ... اهان باشه ممنون گلم خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید
باران_آبی مدیر استارتر عضویت: 1400/05/13 تعداد پست: 10361 بنظرم ب سایتا اعتباری نی حضوری برو بلیط تهیه کن منم برا تولد امام رضا میخاستم هتل رزرو کنم هم ... درسته ببینیمچیمیشه ممنون گلم خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید
qwertyyujiopp عضویت: 1401/11/18 تعداد پست: 2345 واقن؟ الان بیشتر از نیم ساعت دارم چک میکنما همش تکمیل ظرفیته ینی هی تاریخو بزنم هی جستوجو ک کنسلیا ... برو راه آهن همونجا کنسلی هم هست بگیر