2777
2789
عنوان

ازدواج

150 بازدید | 15 پست

بیاین بگین چند سالتونه و چندتا بچه دارین و اینکه ازدواجتون فامیلیه یانه؟دوست بودین یا رسمی ازدواج کردین؟

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خودم سه تا بچه دارم اولی پنج سالشه دومی سه سالش سومی پنج ماهشه نسبتم باشوهرم فامیلی دوره ازدواجمونم کاملا سنتی بود و متولد۷۷هستم ینی ۲۵سالمه شوهرمم متولد۶۹

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉
در حال حاظر مجردم ولی ۲۳ سالگی ازدواج میکنم ، غریبه س😂

😂😂😂😂

من خودم سه تا بچه دارم اولی پنج سالشه دومی سه سالش سومی پنج ماهشه نسبتم باشوهرم فامیلی دوره ازدواجمو ...

اهل کجایی؟

یارب ان لنا فیک املا طویلا کثیرا                                  💕💕خدایا ما روی تو خیلی حساب کردیم💕💕💕
من ۲۳ سالم تموم شده و هنوز تو دوران عقدم احتمالا سال دیگه عروسی کنیم ازدواجمون سنتی نبود و یه تای ...

بسلامتی گلم