2789
عنوان

سوسک بالدار

| مشاهده متن کامل بحث + 1367 بازدید | 31 پست

خیلی ببخشید دیروز تو دستشویی داشتم آواز میخوندم واسه خودم اومدم شلوارمو بکشم بالا فکر کردم گیره رو سرم شل شده تو موهام دست زدم سفتش کنم دیدم هی ول میخوره نگو سوسک بالدار بوده میخواسته اوج بگیره 🤣

دیگه نفهمیدم چطور انداختمش پایین ی ده بارم با دمپایی زدم روش

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے...
یه سوال دیگه سوسک کش بزنم مثلا به ملافحه هام بخوره یا کابینت هام خب چسبناک میشه بعدش بشورشون؟

چرا حشره کش نمیزنی بهتره

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ببین الان مشکل اینجاست که نمیدونم رفته تواشپزخونه یا تو همون اتاق یا دیشب اومده تو حال کل خونه رو س ...

منتظر بمون دوباره پیداش شه تنها راهشه😂😁

💥دانشجوی روانشناسی هستم، خوشحال میشم کمکی کنم... 💥دنیا برای رنج های شما پشیزی ارزش قائل نیست، هیچ کس شما را با رنج هاتون دوست ندارد، زجه نزنید پست تر می شوید ، دنیا فقط برای یک چیز ارزش قائل است گذر از رنج ها؛ ابتکار و خلاقیت به خرج دهید و راه حل پیدا کنید...
کل خونه رو؟ ببین اونجایی که کامن میزنی رو بعد میشوری؟

نزن والا من یبار زدم عوض اینکه سقط شه پرواز کرد آمد تو موهام منم همش میزدم تو سر خودمم تا تو کوچه هم رفتم تا به بابام که همسایه مون هست گفتم سوسک رفته تو موهام آخرم نفهمیدم چطور سوسکه از تو موهام دراومد

هوادار تیم خاص...❤️
دیشب سوسک افتاد تو یقه ام خواب بودما بلند شدم چراغونی روشن کردم دیدم سوسک سیاه زشته بالدار تو یقم اف ...

🥺😂😂😂

💥دانشجوی روانشناسی هستم، خوشحال میشم کمکی کنم... 💥دنیا برای رنج های شما پشیزی ارزش قائل نیست، هیچ کس شما را با رنج هاتون دوست ندارد، زجه نزنید پست تر می شوید ، دنیا فقط برای یک چیز ارزش قائل است گذر از رنج ها؛ ابتکار و خلاقیت به خرج دهید و راه حل پیدا کنید...
خیلی ببخشید دیروز تو دستشویی داشتم آواز میخوندم واسه خودم اومدم شلوارمو بکشم بالا فکر کردم گیره رو س ...

خوبه تو میتونی بکشی من فوبیا دارم از سوسک به حدی ی بار بیمارستان بی‌هوش شدم از ترس 

هوادار تیم خاص...❤️
خاطره های سوسک رو نمیخوام دارم بیشتر میترسم😭 راه حل بدین تو رو خدا

دنبالش نگرد اون بنده خدا حالا پشت کمدی جایی خشک شده نگران نباش عزیزم 

خوبه تو میتونی بکشی من فوبیا دارم از سوسک به حدی ی بار بیمارستان بی‌هوش شدم از ترس 

منم فوبیا دارم درحدی که مرده باشه هم ازش میترسم مثلا از دوکیلومتریشم رد نمیتونم بشم میترسم زنده بشه😱

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏وقتی توی سکوت زندگیتو بسازی..نمیدونن به چی حمله کنن...👍

🤣 🤣 🤣 

من انقد چندشم می‌شه از سوسک و کشتنش اما اون لحظه خون جلو چشامو گرفته بود نفهمیدم چطوری لهش کردم🤢

چطور خشک شده؟

نمیدونم وقتی ی سوسک از پنجره میاد خونه اگه بشه میکشمش اگه رفت جایی که پیداش نکنم چند روز بعد خشک شده شو پیدا میکنم 

عمر سوسک کوتاهه