2777
2789
عنوان

کاربر معصومه(mesi)

1914 بازدید | 30 پست

میشه لطفا کاربر معصومه یا همون مسی رو برام تگ کنید

با عرض پوزش اسم کاربریها یادم نمیمونه!                                        سوال ورزشی دارید میتونید بپرسید.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

معصومه جان بیزحمت اگر اومدی ی سر بیااینجا..راجب درست کردن پرتویین یسری سوال داشتم اگر برات زحمتی نمیشه..

ممنونم❤❤

با عرض پوزش اسم کاربریها یادم نمیمونه!                                        سوال ورزشی دارید میتونید بپرسید.
@masoomehh     مصی خاله ،بیا کارت داره

😍❤❤❤

معصومه جان بیزحمت اگر اومدی ی سر بیااینجا..راجب درست کردن پرتویین یسری سوال داشتم اگر برات زحمتی نمی ...

جانم عزیزم 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

جانم عزیزم 

سلام عزیزم خوبی..

معصومه جان میخاستم بپرسم شما توی خونه مکملتو درست میکنی؟؟

اگر بله چ نوعشو..وی؟؟؟یا گینر؟؟

جانم عزیزم 

گلی اگ میشه درخاس دوستیمو قبول کنی اخه ظاهرا زیاد نمیای سایت..البته اگ برات ممکنه..ممنونم❤❤

سلام عزیزم خوبی.. معصومه جان میخاستم بپرسم شما توی خونه مکملتو درست میکنی؟؟ اگر بله چ نوعشو..وی ...

آره عزیزم 

ببین من هم وی میریزم ک همون آب پنیره 

هم گینر

ینی همه امینو اسیدا رو داره ب نوعی 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

گلی اگ میشه درخاس دوستیمو قبول کنی اخه ظاهرا زیاد نمیای سایت..البته اگ برات ممکنه..ممنونم❤❤

باش عزیزم