الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کانال دست خودتون باشه دیگه،چون من نمیتونم برسم دخترمو میبرم گفتار درمانی باید خونه هم باهاش کارکنم
عزیزم ببخشید خرج از موضوع میپرسم ..مشکل دخترت چیه و چند سالشه من پسرم ۷سالشه مشکل جمله بندی داره واسه اولین بار امروز وقت گرفتم گفتار درمانی ببرم بنظرت خوبه
چنی دلم گیریایه ،کسی نیه ک بوینه فکرت و ناو سر مه بیسه لخته خوینه..🥀خدا چی میشه همه چیز رو بی دغدغه این پول لعنتی خرید🥹 خدا مراقب عزیزانم باش من بی خانواده و بچههام تمومم🪴
عزیزم ببخشید خرج از موضوع میپرسم ..مشکل دخترت چیه و چند سالشه من پسرم ۷سالشه مشکل جمله بندی داره واس ...
متاسفانه دختر من سه زبانه س،16تیر چهار سالش تموم میشه ، جمله بندی فارسیش زیاد اوکی نیست،فعل و فاعل رو اشتباه بکار میبره و تلفظ بعضی از حروف رو هم همینطور
خدایا چنان کن سرانجام کار/توخشنود باشی و ما رستگار
چنی دلم گیریایه ،کسی نیه ک بوینه فکرت و ناو سر مه بیسه لخته خوینه..🥀خدا چی میشه همه چیز رو بی دغدغه این پول لعنتی خرید🥹 خدا مراقب عزیزانم باش من بی خانواده و بچههام تمومم🪴