2777
2789
عنوان

پاکسازی پوست خشک

2583 بازدید | 9 پست

من پوستم خشکه دو هفته ایی یکبار انجام میدم پاکسازی رو

اول صورتمو با ژل شستشو میشورم بد خشک ک شد با یه اسکراب تمیزش میکنم و بد از اون ماساژ میدم و بد بخور انجام میدم و بد از بخور ماسک صورت میزارم وارمی هست مارکش و در نهایت مرطوب کننده میزنم

ب نظرتون دو هفته یکبار پاکسازی برا پوست خشک زیاده؟

یه سریا میگن شکننده میکنه پوستتو و انجام نده 

موندم چیکار کنم 

و اینکه مراحلی ک انجام میدم چیزی کم و زیاد نداره؟

کسی تجربه استفاده از ماسک صورت ورارمی رو داره اخه ی جا خوندم میگف چون حالت گچی داره باعث چروک میشه

منم بشدت حساسم رو پوستم اگر کسی تجربه داره کمک کنه🙏

عزیزم خودت یه روتین پوست مناسب داشته باشی بهتره تا ماهی دوبار بری برای پاکسازی

جایی نمیرم واسه پاکسازی خودم اینا رو انجام میدم تو خونه

بنظرتون ضرر داره؟

میشه بگین روتین پوستیمو چجوری انجام بدم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جایی نمیرم واسه پاکسازی خودم اینا رو انجام میدم تو خونه بنظرتون ضرر داره؟ میشه بگین روتین پوستیمو ...

برای پوست خشک این محصولات عالین:

1.شیر پاک کن (برای پاک کردن مواد  ارایشی از روی پوست)

2.فوم شستشو (شستشوی سطح پوست از هر گونه آلودگی)

3.تونر پوست خشک(پاک کردن عمقی پوست از الودگی)

4.ژل یا سرم آبرسان 

5.کرم ضد آفتاب پوست خشک

سایت آلور استور محصولات تخصصی پوست و مو که کلی برند و محصول عالی برای انواع پوست میتونی توش پیدا کنی

Allurestore.shop

عزیزم کسایی که پوست خشک دارن بهتره از فوم شستشو مناسب پوست خشک استفاده کنن و بعد تونر بزنی و آبرسان یا سرم آبرسان مناسب پوست خشک خوبه . ماهی دوبار واسه پاکسازی زیاده . تو این روتین رو هر روز انجام بده . اگر سوالی داشتی در مورد محصولات مناسب پوستت میتونی به پیج allurestore.shop  پیام بدی عزیزم 

عزیزم کسایی که پوست خشک دارن بهتره از فوم شستشو مناسب پوست خشک استفاده کنن و بعد تونر بزنی و آبرسان ...

ممنون از راهنماییتون😍❤

پاکسازیو کلا بزارم کنار یا ماهی یه بار انجام بدم؟

سلام خانومم برای روشنی پوست بدنم مثل زیر بغل و کشاله ران و بیکینی من لیزر ژولیت انجام دادم بدوت هیچ درد و اذیت توی ی تک جلسه شماره دکترمو میزارم کارش حرف نداره . خانم دکتر عباسی ۰۹۱۷۵۱۳۳۳۸۶