2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من قلبش تشکیل شد ۶هفته ولی ایستاد ورشدش تو ۷هفتگی متوقف شد.من ۴ بار سونو دادم چون نمیخواستم عجولانه تصمیم بگیرم.تا۱۰ هفتگی ام وایسادم ولی خب نشد دیگه.اخرشم به بدترین شکل سقط کردم.رفتم بیمارستان قرص دادن تا مرگ رفتم از درد ولی نشد و مجبور به کورتاژ شدم.داغون شدم.عجله نکن تا ۹هفته واستا اگه نشد تمومش کن 

من قلبش تشکیل شد ۶هفته ولی ایستاد ورشدش تو ۷هفتگی متوقف شد.من ۴ بار سونو دادم چون نمیخواستم عجولانه ...

بعدش باردار شدید ب سلامتی 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️

یک هفته زمان بدید 

چون بیش از چند روز برای خودتون خطرناکه 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
من قلبش تشکیل شد ۶هفته ولی ایستاد ورشدش تو ۷هفتگی متوقف شد.من ۴ بار سونو دادم چون نمیخواستم عجولانه ...

خودم هم دفعه قبل همه این اتفاقات را تجربه کردم مثل شما و اینبارم امید ندارم.فقط امیدوارم راحت سفط بشه و کار به کورتاژ نرسه بازم

یک هفته زمان بدید  چون بیش از چند روز برای خودتون خطرناکه

دکتر خودش اون هفته تشخیص داد و گفت ده روز دیگه برو سونو دیروز رفتم سونو بازم همونو گفت ولی باز دکتر گفته یه هفته دیگه برو سونو تا مجوز سقط بدم

بعدش باردار شدید ب سلامتی 

عزیزم من تازه این اتفاق برام افتاده متاسفانه بچه اول بود و خیلی حال روحیمو خراب کرد.ازخدا میخوام بایکی دیگه جاشو برام پر کنه.خیلی سقط دردناکی داشتم ۱۲ساعت درد و جیغ و داد و گریه و خونریزی.اخرم کورتاژ.دعاکن مامان شم

دکتر خودش اون هفته تشخیص داد و گفت ده روز دیگه برو سونو دیروز رفتم سونو بازم همونو گفت ولی باز دکتر ...

باید دو سونو از دو جای متفاوت داشته باشید عزیزم خدا کمکت کنه منم سقط داشتم 

خودم تو خونه انجام دادم 

رفتم بیمارستان رفتم برای پذیرش پشیمون شدم اومدم خونه دارو گرفتم 

خودم هم دفعه قبل همه این اتفاقات را تجربه کردم مثل شما و اینبارم امید ندارم.فقط امیدوارم راحت سفط بش ...

درد سقط خیلی بده چون بچه نارسه و به زور باید کنده شه تو زایمان طبیعی بچه خودش کمک میکنه بیرون بیاد اما تو سقط خیلی دردناکه خیلی اذیت شدم امیدوارم خدا جواب دل شکستمونو بده.حال روحی خوبی ندارم.جسمی ام که..

باید دو سونو از دو جای متفاوت داشته باشید عزیزم خدا کمکت کنه منم سقط داشتم  خودم تو خونه انجام ...

بعد سقط راحت باردار شدی؟استرس اینکه حامله نشم یا دوباره سقط شه داره دیوونم میکنه.اخه بچه اول بود 

هر دو بارداریم با ivf بوده و به سختی و متاسفانه موفق هم نبوده

خدا بزرگه 

محدوده زندگیتون تهران نیست ؟ من دو جا شنیدم خیلی خوب بوده 

خودمم این دو ماه سیکل ای او هستم خدا کاش بخواد اگه نشد برم ای وی اف مرکز مام میرم