2777
2789
عنوان

بواسیره یا کورک مقعد

339 بازدید | 3 پست

سلام بچه ها نامزدم دو هفتس دقیقا رو مقعدش یه قلمبه کوچیک اومده دردناکه مثله جوش گنده هست بعد از چند روز پیش خیلی دردناک شده و یکمم بزرگ شده ،سختش بود راه رفتن و نشستن تا پریروز که بالای همون جوش ماننده از تو برجستگی اومده و سفت شده پوستش انقدر درد میکنه خودشو میزنه از درد و گریه سه شب خواب نداره . چون مامانش گفته جوشه دوا سیاه بزن و گفتم بریم دکتر نیومد البته رفته بودیمم خارج شهر شرایطش سخت بود حالا نمیدونم به بواسیر مشکوکم من و اینکه دکتر چی باید بره 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مینویسم که کمکی بشه برای هرکسی که به این درد گرفتار شده البته انشالله کسی گرفتارش نشه چون واقعا طاقت فرساست

ما رفتیم دکتر عمومی گفتن آبسه هست امکان داشت تو روده یا معده در بیاد و شانس آوردیم بعد آمپول سفازولین داد و سرم زدیم و قرص های سفالکسین و مترونیدازول هر شیش ساعت و پماد مقعدی و شیاف و گفت دوباره بعد دو روز بیایید پیشم و شب تب کرد همسرم و خیلی درد وحشتناکی کشید اما روش پوستش نازک شده بود خلاصه بعده دو روز سر باز کرد چرک های توش خارج شد و بقیشو باید کاملا تخلیه ش میکردیم که خون آبه و چرک ‌‌‌‌‌بود بعدشم که رفتیم دوباره دکتر گفت باید کامل تخلیه بشه هی فشارش بدید طی دو روز خارج بشه کاملا تا بسته نشده اون شکافش وگرنه یا داخل بدن در میاد دوباره یا همین جای الانش و زیاد نشین روش دراز بکش یا لم بده که جمع بشه بیاد پایین برنگرده بالا این ، قرصم باید تا چندروز بعدش بخوره قطع نکنه . آب و میوه هم زیاد بخوره . اینو نوشتم تا راهنمایی بشه برای دیگران