2777
2789

توروخدا نترکونید نمیدونم مشکلمو به کی بگم ؟ 

خودم سردمزاجم به خاطر قرصای ضدافسردگی هم که میخورم میلم کمه .. اما به روی شوهرم نمیارم .. تو خونه سعی میکنم همیشه آراسته و خوشبو باشم .. اما شوهرم خیلی بخواد لطف کنه ۱۰ روز یه بار بیاد سمتم ... ولی چندوقت یبار تو خواب محتلم میشه 😭😭 خیلی ناراحتم و احساس بی اعتماد بنفسی میکنم که منو اینقدر کم میبینه .... البته همیشع هم تو خونه بیحال و خسته اس ..‌ من همیشه تنهام حتی اگه اون تو خونه باشه خوابه ، چون ورشکست شدیم مجبوره ۲ تا شغل داشته باشه ..... 

کاربری سومیمه 💁‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب شاید از تغذیه و استرس اینا هم باشه 

مثل یه پرنده که همه پرهاشو چیدن،پشت تو راه اومدم تورو نفس کشیدم🤍من میترسیدم ولی به خاطرت پریدم چون دلم میخواد برات بمیرم و نگاه کنی جاش فقط حسابمو از عاشقا جدا کنی،زخمی که میخورم از آدمها را دوا کنی🤍

بجای قرص برید اصلاح مزاج و سبک زندگی انجام بدید رو سرد یا گرم بودنتون هم اثر میذاره همچنین برای همسرتون .. پیش متخصص طب سنتی برید بهتره ،، افسردگی هم بخاطر غلبه مزاج میتونه باشه

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

یعنی مثل پسرای مجرد تو خواب غیرارادی ار ض ا میشه

اها ممنون نشنیده بودم کلمشو تاحالا

واینکه مشکل شمانیستی فکرمیکنم بخاطر همون ورشکستگی و کارزیاد فعلا شوهرتون تواناییشو نداره از نظر ذهنی 

بجای قرص برید اصلاح مزاج و سبک زندگی انجام بدید رو سرد یا گرم بودنتون هم اثر میذاره همچنین برای همسر ...

عزیزم آخه شوهرم یه اعجوبه اییه ... مطمئنم اگه بریم و طبیب طب سنتی هم یه دستوری بده این فقط ۲ روز انجام میدهدخیلی بیحال و رومخه 

کاربری سومیمه 💁‍♀️

عزیزم مدارا کن .از لحاظ فکری درگیره مسائل مالی هستن .روزهای سخت هم میگذره .خودتون دارید میگید طفلی دو‌جا کار میکنه تا مشکلاتتون برطرف بشه.پس شما هم درک کنید و به روی خودتون نیارید سعی کن با محبت و نوازش بهش ارامش بدی وقتی برای نیازش سمت شما نمیاد.بچه ندارید؟

قطعا مشکلات اقتصادی هم باعث این شده باهاش صحبت کن باید ایشونم سرد باشه اگه گرم بود نمیتونست رابطه ن ...

عزیزم آخه بیشتر تایمشو سرکاره ... امروز زدم به سیم آخر و باهاش سروسنگین شدم 😔

کاربری سومیمه 💁‍♀️