2777
2789

چند ماهی میشه که یکی از همکارا منو واسه یکی دیگه از همکارا معرفی کرده بود. اما چون محل کارمون فرق داره من ایشون رو ندیده بودم تا اینکه یکماه پیش خودش تنها با همون همکار معرق اومد یه جلسه صحبت کردیم و بهم گفت من دیده بودمت و دورا دور میشناختمت. خلاصه اون جلسه تموم شد و رفت و ۱۵ روز بعدش خواهرش زنگ زد که میخوایم بیایم. فقط خواهراش اومدن یکی از خواهراش سریع گفت توی فامیل خیلی دختر خوشگل و تک دختر و با شغل های خوب و کم سن داریم که خونوادشون پیشنهاد دادن حتی اما داداشم از فامیل نمیخواد و تعجبه اومده با شما صحبت کرده و گفتن ما برای ازدواج هم دو سه تا استخاره میگیریم. الان باز ۱۵ روز از ماجرا گذشته و زنگ نزدن اما همکارم گفت نظر خود پسر رو پرسیدم کاملا مثبت بوده. الان به نظرتون یعنی خواهراش نظرشو منفی کردن؟ 

اگر به دهن خواهرش نگاه می کرده ببینه چی میگن همون کارو انجام بده خداروشکر کن رفته 

اگر می‌خواهید شاد زندگی کنید، زندگی را به یک هدف گره بزنید، نه به آدم‌ها و اشیا💪🤗 لطفا توی تاپیک های دعا و صلوات تگم کنید مهربونا ❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتی اگه پسره به پات هم افتاد قبول نکنیا 

بدبخت میشی 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

احتمال داره نظرش عوض شده باشه

ولی اگه همین اول راه،خواستگار بخواد طبق حرف اونا کنار بکشه،چه بهتر

چون اینجوری تو زندگی مشترک خیلی اذیت میکنه

از خداوند به اندازه‌ی دارایی‌اش بخواهید،خداوندی که صاحبِ آسمان‌ها و زمین است. هیچ چیز خارج از اراده‌‌اش نیست،از او بهترین ها رو طلب کنید

اره شک نکن

تو ایران مردای زیادی هستن که وابسته به خواهر و مادرشونن و اونا براشون تصمیمی میگیرن متاسفانه یجورایی غلام حلقه به گوشن

با همچین خواهر بیشعوری که اومده اینو بهت گفته

همون بهتر این ازدواج شکل نگیره چون خیلی اذیتت میکردن

عزیزم پسرای این زمونه دیونه شدن منم اقایی دو جلسه اومد صحبت کرد ذوق مرگ بود هر روز زنگ میزد الان بی دلیل یک هفته هست خبری ازش نیست بنظرم بهش فکر نکن و بسپار به زمان ولی با خواهرایی که گفتین این ازدواج انجام هم بشه جالب نمیشه

تو دنیا زمانی به آرامش میرسی که توقعت را از دیگران برداری و فقط به خودت متکی باشی....