2777
2789
عنوان

همسری که بشدت مادریه چیکار کنمم

344 بازدید | 36 پست

بچه ها همسرم من خیلی مادریه من دوهفتس در خانه ی ایشون هستم همه ی کارای مادرشوهرم رو انجام میدم مشکلی ندارم با این قضیه من باردارم باید استراحت داشته باشم همسرم صبحی رفتم باهاش درباره ی یه موضوعی باهاش صحبت کنم برمیگرده بهم میگه وظیفه ی توئه که برام صبحونه اماده کنی مامانم شبا بزور خوابش میبره کل زندگیش شده مامانش من همیشه گریه میکنم هر وقت میاد پیش خانواده اش انگار من نوکر خانوادشم اخلاقش عوض میشه باهام 

برای خواهرم دعا کنید مشکلش با همسرش حل بشه  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مگه باهم زندگی میکنید؟؟

آرزو دارم ناخواسته به دست آوری آن چيزهايی را که خواسته هایت هستند… آن گونه که با خود بياندیشی : آيا کسی برايم آرزويی کرده است … ؟! هی پاک می کنم… هی می نويسم… املايم بد نيست ! از تکرار اسمت لذت می برم… ولی تو مرا جا گذاشتی بین اینهمه هیاهوی زندگی😓

نه وظیفه تو نه مادرش.خودش بخوره خب.چرا خونه مادرشی؟

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 🙄🥴

تایم بارداریت بشینوتو خونت کجابلند میشی میری...بعد کارم براشون انجام‌میدی خب مسلمه همسرتم پرتوقع میشه.میگه بااوصاع بارداریش پس میتونه کار کنه.یکم خودتو دست بالابگیر عزیزم.حواست هست بارداری؟؟؟؟؟؟اگر خدایی نکرده اتفاقی بیفته تورو مقصر میدونن و بقیه جامیزنن

خدا نکنه اصلا همسرم برای کار اومده اینجا 

خب پس خدارو شکر ، بنظرم کم رفت و آمد کن خیلی کم با همسرت هم جنگ نکن با سیاست عمل کن مثلاً هر دفعه بهونه بیار بگو ، سر درد دارم با دل درد ، یا فلان کار تو خونه دارم و اینا ، مگه حمالشی مادرش خودش کاراش انجام بده خودش انجام نمیده بچه هاش انجام بدن

آرزو دارم ناخواسته به دست آوری آن چيزهايی را که خواسته هایت هستند… آن گونه که با خود بياندیشی : آيا کسی برايم آرزويی کرده است … ؟! هی پاک می کنم… هی می نويسم… املايم بد نيست ! از تکرار اسمت لذت می برم… ولی تو مرا جا گذاشتی بین اینهمه هیاهوی زندگی😓
تایم بارداریت بشینوتو خونت کجابلند میشی میری...بعد کارم براشون انجام‌میدی خب مسلمه همسرتم پرتوقع میش ...

منو به زور میبره میگه نمیذارم نه خونه بمونی نه خونه ی مادرت

خب پس خدارو شکر ، بنظرم کم رفت و آمد کن خیلی کم با همسرت هم جنگ نکن با سیاست عمل کن مثلاً هر دفعه به ...

والا امروز قراره خواهرش تشریف بیاره