2777
2789
عنوان

خودکشی

261 بازدید | 18 پست

سلام ابجی ها یه کمک ازتون میخوام 26 سالمه یک سال ازدواج کردم 

یه زمین از خودم دارم یه ماشین یه زمین شریکی با پدرم 

زنم روزگارم سیاه کرده میگه زمین شریکی بفروش زمین هر کاری میکنم فروش نمیره مشگل داره 

در حدی روزگارم سیاه شده میخام اگه تا 10 روز دیگه فروش نره خودم بکشم یا طلاقش. بدم چیکار کنم نظرتون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طلاقش بده

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭

ضعیف نباش 

این اکانت متعلق به دو خواهر دوقلو می باشد😁..انقد ترکیدیم تصمیم گرفتیم با ی خط مشترک بیایم😐😑قل دوم تو تاریخ۰۲/۰۴/۰۳بیبی چکش مثبت شد😍قل اول۳۱مرداد۰۲شب تولد شوهرش بیبی چکش مثبت شد😁

اصلااا به خودکشی فکر نکن

همه تو زندگیشون مشکل داررن

برایه هیچ چیزی  بیشتر از دو بار اشک نریز چون چشمات عادت میکنه♡هر طوری که خودت دوست داری زندگی کن خودتو دوست داشته باش
چرا مردی تو پروفایلت زدی زن؟ 

خودش وکشت

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭

اول اینکه سرکارمون نزار.بعدش اگه عاقل باشه نمیگه بفروش همه میخوان بخرن اون میخوادبفروشه؟!!

شماهم بجای فکرکردن به خودکشی باهاش حرف بزن درست وحسابی 

چرااینقدساده به خوکشی فکرمیکنید؟

⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘ میگن پنجره ی دل آدمای مهربون روبه خدابازمیشه ازاون پنجره برای منم دعاکن⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘