دوستان من دیگه رد دادم ، هیچکدوم از شما تجربه مشابه داشتین ؟؟ لکه بینی خیلی کوچک اندازه نوک خودکار به رنگ قرمز ، کمر درد هم داشتم شیاف گذاشتم کمر دردم خوب شد
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
انشالله که چیزی نیس .من الان ۱۸هفته و۴ روزم.چندروزه زبرشکمم دردمیکنه و تیر میکشه تو واژنم خیلی نگرانم دکترم فعلا نمیتونم برم
إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ(خدایا غیر از تو، من کیو دارم....؟) ممنون میشم واسه سلامتی ❤ نی نیم ❤صلوات بفرستین🙏عکس پروفایلمو عوض نکردم چون با اینکه سخت بود ولی دلم واسه لحظه به لحظه بارداریم تنگ شده🤰 👈👶🤱
إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ(خدایا غیر از تو، من کیو دارم....؟) ممنون میشم واسه سلامتی ❤ نی نیم ❤صلوات بفرستین🙏عکس پروفایلمو عوض نکردم چون با اینکه سخت بود ولی دلم واسه لحظه به لحظه بارداریم تنگ شده🤰 👈👶🤱
انشالله که چیزی نیس .من الان ۱۸هفته و۴ روزم.چندروزه زبرشکمم دردمیکنه و تیر میکشه تو واژنم خیلی نگران ...
تیر کشیدن واژن تو این هفته ها طبیعیه
پسر قشنگم،مرد کوچولوی مامان🫀قربون دست و پای کوچولوت بشم ، خداروصد هزار مرتبه شکر که سهم زندگیمون شدی 😍، و اما تو ، تو دلی مامان ... هرچند غافلگیر شدیم اما ، الهی که سالم دنیا بیای و پر از نور و امید و شادی باشی 😍🧿ملکه بانوی سابقم
یکی میگه رحم جا باز میکنه یکی میگه خطرناکه نمیدونم خیلی میترسم
یکی میگه رحم جا باز میکنه یکی میگه خطرناکه نمیدونم خیلی میترسم
من داشتم از حد شدیدش چند روز بود باز یکی دو هفته قطع میشد دوباره شروع میشد
برای بزرگ شدن رحم بود تیرکشیدن
پسر قشنگم،مرد کوچولوی مامان🫀قربون دست و پای کوچولوت بشم ، خداروصد هزار مرتبه شکر که سهم زندگیمون شدی 😍، و اما تو ، تو دلی مامان ... هرچند غافلگیر شدیم اما ، الهی که سالم دنیا بیای و پر از نور و امید و شادی باشی 😍🧿ملکه بانوی سابقم
من داشتم از حد شدیدش چند روز بود باز یکی دو هفته قطع میشد دوباره شروع میشد برای بزرگ شدن رحم ...
انشالله همینطور که میگی طبیعی باشه ممنونم که جواب دادی 🌹❤