2821
2789
عنوان

چقدر خانواده اتون دلتونو میشکونن؟

347 بازدید | 38 پست

من تقریبا همیشه💔

نه نظرم براشون مهمه 

نه حرفام براشون اهمیت داره 

نه منو میبینن

یه کاری کردن پیش دیگران بی عرضه به نظر برسم اما برادرم همیشه بالا بردن

همیشه هم تو همخ چی منو مقصر میدونن

فکر میکنن هیچوقت برام کم نذاشتن

هیچکدومشون منو دوس ندارن

کیا مثل منن

من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دقیقا مثل منی😞😞😞😞🥀

دلم میخواد بزارمشون برای همیشه برم یه جای دور

من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)

خیلی

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم. .

منم خانواده ی فوق العاده بدی دارم  اما خب اجازه نمیدم زمینم بزنن

من روحمو خسته کردن

حس میکنم افسردگی گرفتم

یکی مثل من که بادوتابچه کوچیک باشوهرکارگرتواین گرونی و....مادرم یک ماه تمام خونمون بودبهتزین غذاهاروداره پختم فقط نزدیک پر..اعصابم بهم می‌ریخت یکم دادمیزدپ بابچه هام و....بعدجلوخواهرم میگه اره خیلی چیزادیگا بایدبرم خونم..بعدخواخربیشعورم منی که شوهرش کارگرمیگه چراشوهرت کله پاچه نیاوردبرامامان خوب اخه بیشعورنفهم شوهرم چکارست...کلی مرغ و...گذاشته مامانم ببره خونش و...حالااین جواب خوبی هام خواهرم خونه مجردی داره مادرم میتونست بده پیشش حتی ی بارم دعوتش نکردم انوقت من کل جونم گذاشتم برامادرم این جوابم....حالم ازشون بهم میخوره ازبس خوب بودم ازسادگی خودم بهم میخوره مامانم برا بدجوری کینه ای ام من...دیگه نمیخوام باهاش حرف بزنم شوهرم تواین یکماه هرباراومدسمتم پیش زدم بنده خداباسختی میرفت حمام

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

من ...مثلل هفته پیش رگم پیدا نمیشد سرم بزنم . از پنجه دستم پرستار رک گرفت

حالا هی میگن رگ پوسیده . سرمی 

و همه حرف های دیگه که میگن . مثل آب خوردن

خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...
خیلی

🥲

مم متاسفانه خیلی زودکینه میگیرم اگردلم بگیره براهمیشه ترکشون میکنم.

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

یکی مثل من که بادوتابچه کوچیک باشوهرکارگرتواین گرونی و....مادرم یک ماه تمام خونمون بودبهتزین غذاهارو ...

خیلی سخته عزیزم خدا امیدوارم جواب خوبی هلیی که کردی بده بهت

منم خیلی فداکاری کردم واسشون درکشون کردم ولی هیچ علاقه ای بهم ندارن

من ...مثلل هفته پیش رگم پیدا نمیشد سرم بزنم . از پنجه دستم پرستار رک گرفت حالا هی میگن رگ پوسیده ...

هیچوقت درکم نکردن 

مطمئنم ذره ای علاقه بهم ندارن

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز