2777
2789

اتفاقا حالمون بد میشه از سوتیا 

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه کسی نمیومد برقصه خودم رفته بودم میاوردمشون وسط برقصن حالا عوضیا حالت عادی کلا وسطنا ولی تو عرو ...

وای خانواده منم همینن تازه با چادر مشکی میشنن سرمیز قشنگ برعکس خانواده شوهرمن😂😂😂

ببین ب عروسی ربط ندارد ولی پذیرش رستوران بودم به مشتری میگفتم نوشابه مشکی یا سیاه؟

چندتا پسر بودن زارت خندیدن منم با جدیت از پشت پیشخوان :

آقای محترم  نوشابتون مشکی یا سیاه؟

بعد اونم رو به دوستاش مشکی میخوریم یا سیاه ؟

اونام هر هر خنده 

منم همچنان جدیت رو حفظ کرده بود میخواستم بگم بفرمایید بیرون مسخره ها و....

که یارو گفت آخه مشکی یا سیاه چه فرقی دارن 

وای تازه فهمیدم چی دارم میگم الآنم که یادش افتادم حالم بد شد آخرشم وقتی میرفتن کلی مسخرم کردن یکیشونم شماره آورد بیشخصیتا انداخت رو میزم

وای خانواده منم همینن تازه با چادر مشکی میشنن سرمیز قشنگ برعکس خانواده شوهرمن😂😂😂

ببین باور کن جوری جلفنا خدا بدونه ولی نمیدونم جرا بامن لجن منم رفتم فامیلای خودمو اوردم وسط مادرشوهرم از اینکه عقب نمونه بدو بدو رفت فاملاشو اورد منم الان تو هیچ مراسمشون نه میرقصم نه میرم کاری باهاشون دارم بحدی سوت و کور بود عروسیم اولاش تا خودم دست به کار نشده بودم فیلمبردارم گفت کاش میگفتی سرایط اینه دوستامو میاوردم اینجا برات مراسمو گرم میکردن