2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی خطری

139 بازدید | 9 پست

هفته ۳۷و۵روز بارداری ام

خبری از دردای زایمان نیس اما سفت شدن شکم و قرار گرفتن بچه بالای ناف.ترشح چسبناک.درد شکم.زیردل خفیف.و همیطور بیرون روی از علائممه ولی نمیدونم کدون خطرناکه اگه کسی میدونه راهنمایی کنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هنوز دو هفته دیگه اصولا تا زایمان طبیعی فاصله هست

خیلی افراد حتی وقتی کیسه آبشون هم پاره شده هنوز درد زایمانشون شروع نشده زوده اصولا ولی یه سونوگرافی برید برای دیدن وضعیت قرار گیری بچه 

چی بگم والا

اگر ترشح خونی یا خارج شدن آب یا انقباض منظم رو داشتی برو معاینه شو ببین موقع اومدن نی نی هست یا خیر؟

بیمار خنده های توام بیشتر بخند😊😍    خورشید آرزوی منی گرم تر بتاب🌱🌸🌈                              لطفا برای سلامتی امام زمان(عج) صلوات بفرستید🌺🙏🏻
هنوز دو هفته دیگه اصولا تا زایمان طبیعی فاصله هست خیلی افراد حتی وقتی کیسه آبشون هم پاره شده هنوز د ...

سونو ۳۵هفته و ۴ روز رفتم سفالیک بود ممکنه چرخیده باشه؟

سونو ۳۵هفته و ۴ روز رفتم سفالیک بود ممکنه چرخیده باشه؟

اره خوب عزیزم ممکنه بچرخه و یه نکته ی مهمتر اینکه بچه باید کم کم پایین بیاد یعنی شکمتون پایین میوفته نزدیک زایمان 

توی سونو ببینه بچه پایین نیومده الکی درد زایمان طبیعی رو نکشی اخرش به سزارین تبدیل بشه

چی بگم والا