2777
2789
عنوان

درد دل

57 بازدید | 4 پست

سر جمع میگم سرتون درد نیارم

ازدواجم یک ازدواج سنتی بود همسرم انتخاب کامل پدرم و قبل ازدواج بهم قول داده بود هوام داشته باشه از نظر مالی

دستش درد نکنه جهاز داد و مراسم عالی

ولی من به کسی داد که ماشین و خونه و الخصوص کار نداشت

وقتی برادرم ازدواج کرد بهش کار داد خونه داد ماشین شاسی بلند داد و عروسی فوق العاده مجلل و ماه عسل خارج از کشور و همه این ها با حمایت پدرم بود

و دروغ چرا روزی که برای برادرم خونه خرید من خیلی ناراحت شدم

چون پدرم با اشراف به اینکه شوهر من فقط فامیل و هیچی هم نداره من انداخت تو چاهی که هر چی دست و پا میزنم ازش نمیتونم بیرون بیام و همش درگیر مسایل مالی هستم ولی دیگه خسته شدم

و اینم بگم تو فامیل ما تمام اون هایی که وضعشون خوبه دخترهاشون صاحبخونه کردن ولی پدرم همیشه نگاهش به زن و دخترهاش نگاه از بالا به پایین بوده و فقط این برادرم تو بین بچه هاش خیلی دوست داره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اون روز به برادرم میگفتم من واقعا ارزوی خونه دار شدن باید به گور ببرم با این وضعیت

بهم میگه ای بابا 

مامان و بابا بعد ۲۰ سال صاحبخونه شدن از اخر حالا برات از درامد بابا یک خونه میخرم

بعد با خودم میگم پس چرا خودت قبل ازدواجت خونه خریدی چرا الان برای اون داداشم که داره ازدواج میکنه میخواید خونه بخرید

ولی هر وقت به من میرسید من باید صبوری کنم