2777
2789
عنوان

درمان عفونت و زخم رحم بعد سقط...

4781 بازدید | 19 پست

سلام خانوما

بیست و پنج روز پیش سقط داشتم و عفونت گرفتم بعدش

با اینکه آمپول و قرص مترونیدازول و سفیکسیم استفاده کردم ولی باز احساس سوزش دارم و انگار زخمه داخل رحمم و موقع ادرار اذیت میشم

کسی تجربه داره و روش درمان رو می‌دونه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو دکتر دارو مصرف کن در کنارش عنبر نسا اصل هم گیر بیار دود کن من امتحان کردم جواب داده 

دو بار رفتم و آمپول و کپسول و کرم واژینال داده

ولی تاثیر چندانی نداشته و همچنان اذیت رو دارم 

عنبرنسا رو شنیدم ولی میترسم زخم اینا داشته باشم ضرر کنه

عنبرنسا ی الاغ ماده برای زخم و عفونت عالیه 

پس برا زخم هم خوبه

اینم انجام میدم باشه

زرده تخم مرغ محلی رو گفته بودن امشب رو پارچه ریختم و نشستم روش

ولی به نظرم کلا جذب پارچه شد

ببخشید نوره همون پودر بهداشتیه؟ از کجا تهیه کنم؟ چطور استفاده کنم؟

از عطاری بگیرید بگید نوره زرنیخ دار میخام .پودرهای بهداشتی اون خاصیتی که نوره داره رو ندارن . 

بدن تون خشک باشه نوره رو به صورت یه خمیر که نه شل باشه نه سفت درست کنید و استفاده کنید ۳ دقیقه بزارید بعد با آب بشورید 

سلام عزیزم  هستید؟ شما با ای وی اف باردار شدید؟ بعدش چجوری گفتن مشکل داره؟ مگه تو ازمایشگاه ...

بله با آی وی اف باردار شدم، غربالگری اول پرریسک نشون داد و آزمایش سلفری و آمینوسنتز هم که دادم تایید کردن که جنین مشکل داره

متاسفانه ما تازه فهمیدیم که با آزمایش سلامت سنجی میشد سلامت جنین رو فهمید

دکتر از خدا بیخبرم چیزی در این مورد به ما نگفت و ما نمیدونستیم همچین آزمایشی هست

منم یک هفته س انتقال دادم ولی ما هم این آزمایش را ندادیم

ان شاءالله سالمه گلم، میدونم که چقدر اذیت کشیدی. واسه من تجربه بدی شد و از لحاظ روحی ضربه بدی خوردم

ان شاءالله تو با بغل گرفتن میوه دلت نتیجه سختی هایی که کشیدی رو میبینی