2777
2789
عنوان

حس اضافی بودن میکنم

2082 بازدید | 16 پست

سلام دخترا

یه سوال

من تو خانواده وبا پدر و مادر حس اضافی بودن میکنم

با خواهر و برادر حس اضافی بودن میکنم

تو فامیل حس اضافی بودن میکنم

حتی تو رابطه با دوست پسرمم حس اضافه بودن میکنم

چرا واقعا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون فقط حص میکنی یه باگی 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

ببین بزار بهت بگم.عزت نفست پایینه.فک نکن فقط خودتی.و‌خودت این مشکلو داری دوستم همه چی تمامه.ولی همش همچین حسی داره.مثلا بهترین پسرها میان سمتش.بعد به من میگه.این پسر چه خاک بر سریه میاد سمت من.لیاقت این پسر بیشتر از این حرفاست.میکشه کنار به پسره ام میگه برو با کسی دیگه.رفت دکتر روانشناس گفت عزت نفست پایینه.دقیقا اونم خودشو هیچ میدونه و‌اضافی

من از پایان خود آگاهم زنده باد تمام اشتباهات من✌🏻

حالا خوبه تو جمع های خانوادگی من سینگل 

بعد هر مسافرتی میخوان خانواده برن من درس و کار دارم باید برم خونه یکی بمونم یا یکی بیاد خونمون‌

میریم مسافرت من کار دارم باید برگردم خانواده نمیخوان برگردن من باید با ماشین یکی بر گردم

احساس رو هوا بودن و خانه به دوشی دارم

جدا از اون تو خونه ی خودمونم احساس میکنم اضافم 

ببین بزار بهت بگم.عزت نفست پایینه.فک نکن فقط خودتی.و‌خودت این مشکلو داری دوستم همه چی تمامه.ولی همش ...

توی فعالیتهای شغلی و کاری و درسی واقعا اوکی ام اما تو روابط اجتماعی و دوستانه حس اضافی بودن میکنم☹️

توی فعالیتهای شغلی و کاری و درسی واقعا اوکی ام اما تو روابط اجتماعی و دوستانه حس اضافی بودن میکنم☹️

اگه شکست احساسی داشتی در گذشته علتش میتونه اون باشه

من از پایان خود آگاهم زنده باد تمام اشتباهات من✌🏻