2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دخترم 1 سال و دوماهشه  هفته پیش  دخترم داشت تو اتاق بازی میکرد منم دیدم با اسباب بازیاش بازی میکنه گقتم برم ظرفامو بشورم و اینا ی کم تنهاش گذاشتم بخدا دست تنهام کسیو ندارم. نگهش داره تا کارامو بکنم رفته بود کنار تخت خورده بود زمین روی دندونش لثه ش خورده بود ب گوشه تخت  زخم شده بود حالا ی قسمتش انگاری برداشته شده لثه یکم رفته بالاتر. امروز شوهرم نگا کرد شرو کرد باهام دعوا کردن ک ریدی تو دندونای بچه و اینا. 

بخدا من نمیخاستم اینطور شه

بنظرتون درست میشه لثه ش؟ 

[QUOTE=297122066]سلام دخترم 1 سال و دوماهشه  هفته پیش  دخترم داشت تو اتاق بازی میکرد منم دیدم با اسباب بازی ...[/QUOTE

ارع اتفاقی ک افتاده 

دیگه چرا دعوا 😕

هرچی برای خودت میپسندی برای بقیه هم بپسند. 
[QUOTE=297122066]سلام دخترم 1 سال و دوماهشه  هفته پیش  دخترم داشت تو اتاق بازی میکرد منم د ...

شوهرم حساسه خیلی روش. 

ولی بیشتر کاراش با منه فقط در حدی کمکم میکنه ک روزی یکی دو ساعت ببره بچرخونتش اگ سرکار نباشه