2777
2789
عنوان

پرولاکتین بالا

102 بازدید | 6 پست

مدتی هست میخوام اقدامات قبل از بارداری رو انجام بدم و پرولاکتینم ۴۲ هست تیروئیدم کم کاره و قبلا سابقه تخمدان پلی کستیک داشتم و بازهم پرولاکتین بالا که تحت درمان بودم و خوب شدم سال ۹۹ بود مجرد بودم و فکر نمیکردم در اینده بخوام ازدواج کنم و بخوام بچه دار بشم و اما حالا خیلی درگیرش شدم میترسم مشکل ساز بشه و نابارور بشم نتونم نینی بیارم🥲

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.
میشه بگین علائمش چطوره؟

چون قبلا اسن مشکل و داشتم خودم متوحه شدم ،اختلالات قاعدگی ،سردرد ،تاری دید ،دردهاش شدید قاعدگی ،پرمویی صورت  جوش ،

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون قبلا اسن مشکل و داشتم خودم متوحه شدم ،اختلالات قاعدگی ،سردرد ،تاری دید ،دردهاش شدید قاعدگی ،پرمو ...

لطف کردی پاسخ دادی منم این تاری دیداعصابموبه هم ریخته واقعاقابل حله؟شماحالامشکلتون حل شده؟

من ازمایش تیروییددادم مشکلی نبودنمیدونم علتش چیه

لطف کردی پاسخ دادی منم این تاری دیداعصابموبه هم ریخته واقعاقابل حله؟شماحالامشکلتون حل شده؟ من ازمای ...

تازه امروز رفتم دکتر میخوام شروع کنم سال ۹۹ باز این مشکل و داشتم و تاری دید نداشتم اینبار اذیتم قبلا کابر گولین ،لووتیروکسین و یه دارو دیگه ام بود یادم نیست مصرف کردم خوب شدم ماهایی که این مشکل و داریم هر چند ماه یا سال باید چک بشیم

تازه امروز رفتم دکتر میخوام شروع کنم سال ۹۹ باز این مشکل و داشتم و تاری دید نداشتم اینبار اذیتم قبلا ...

انشالله خوب شین خیلی ازاردهنده است من پارسال چندتاچشم پزشک مراجعه کردم گفتن چشمات مشکل نداره وتشخیص ندادن تااینکه باازمایش فهمیدم بازم خوبه شماعلتش رومیدونین

انشالله خوب شین خیلی ازاردهنده است من پارسال چندتاچشم پزشک مراجعه کردم گفتن چشمات مشکل نداره وتشخیص ...

مرسی همچنین شما