2777
2789
عنوان

با500میلیون چه کاری راه بندازم؟

130 بازدید | 18 پست

دوستان میخوام یه مغازه یا کسب وکار راه بندازم بنظرتون چه کاری میشه کرد؟؟اصن میشه کاری کرد؟

بخوام مثلا مغازه بزنم چ مغازه ایی باشه بجز سوپرمارکت ک بگیر نگیر داره!!

من خودم همیشه طرز فکرم اینه مثلا مواد پرتئینی مثل مرغ و این چیزا هم خوبه چون همیشه موردنیاز مردمه در هر شرایط میخرن و کاریه ک همیشه مشتریشو داره حالا باز شماهم نظربدین ممنون میشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پروتیینی و مرغ و گوشت اصلا سود آنچنانی ندارد فقط مواد جانبی مثل سوسیس و کالباس و ناگت فروش داره 

عموم و پسر عمم هردو پروتئینی دارند دو جایی مختلف در دو شهر 

و اصلا راضی نیستند و اونها ۱۰/۲۰ سالی هست که اونجا مغازه دارند 

خودم دست تنهام میخوام کارو ببرم جلو نمیخوام کسی دیگ باشه تو کار حالا اینم ک گفتی بهش فکرمیکنم گلم💜

ببین برادرشوهرم و یکی از فامیلامون دارن زندگیشون تو یه سال زیرو رو شد البته که باید جاش خوب باشه و غریبه نذاری تو مغازه 

آرایشگاه زنانه هم خیلی خوبه 

واقعا؟

اره عموم  چون میلیونی خرج کرده اما سودی نداشته میخواد جم کنه چون قیمت مرغ و گوشت بالا هست مردم مثل قبل خرید نمیکنند

اما پسر عمم چون مغازه از خودشه و چند سالی هست حدودا ۱۰ سال هست براش اوضاع براش بهتره چون شناخته شده اونجا 

ببین برادرشوهرم و یکی از فامیلامون دارن زندگیشون تو یه سال زیرو رو شد البته که باید جاش خوب باشه و غ ...

اخه توشهرما زیاد خواهان نداره حتما اونا توی شهر بزرگ و پیشرفته و جای خوب اینکارو میکنن ک فروششون خوبه