2777
2789

میدونستید ایا؟

بعد ها بین مردم جا افتاد اول نوشیدنی برای ترک اعتیاد بوده

من خیلی چیزا راجب تو می دونم: ۱-یک انسانی👩🏻‍🦰 ۲-داری اینو می خونی 👩🏻 ۳-الان بیداری🙂 ۴-وقتی زبونتو میاری بیرون نمی تونی بگی «ژ» 😋 ۵-الان امتحان کردی 😅 ۷-الان خندیدی😂 ۸-اصلا متوجه نشدی که شماره «۶»رو جا انداختم 🖍 9-رفتی چک کردی ✏️ ۱٠-دوباره خندیدی😅 ۱۱-نفهمیدی یه شماره رو دوبار نوشتم ✌🏻 ۱۲-رفتی چک کردی و پیداش نکردی 🤦🏻‍♀️ ۱۳-دوباره خندیدی😅 ️ ميگم مر30 به زبون رو30 بهش بر30 با كمپر30 آخه نف30 نگي به ک30 منو ميبو30 ؟ اگه نبو30 خيلي لو30 اگه ببو30 خيلي ملو30 حالا ميبو30؟ 😂😂😂😂️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوروغغغغغغ

😑😑برو گوگل وا

من خیلی چیزا راجب تو می دونم: ۱-یک انسانی👩🏻‍🦰 ۲-داری اینو می خونی 👩🏻 ۳-الان بیداری🙂 ۴-وقتی زبونتو میاری بیرون نمی تونی بگی «ژ» 😋 ۵-الان امتحان کردی 😅 ۷-الان خندیدی😂 ۸-اصلا متوجه نشدی که شماره «۶»رو جا انداختم 🖍 9-رفتی چک کردی ✏️ ۱٠-دوباره خندیدی😅 ۱۱-نفهمیدی یه شماره رو دوبار نوشتم ✌🏻 ۱۲-رفتی چک کردی و پیداش نکردی 🤦🏻‍♀️ ۱۳-دوباره خندیدی😅 ️ ميگم مر30 به زبون رو30 بهش بر30 با كمپر30 آخه نف30 نگي به ک30 منو ميبو30 ؟ اگه نبو30 خيلي لو30 اگه ببو30 خيلي ملو30 حالا ميبو30؟ 😂😂😂😂️ 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11232950/%d8%a7%d8%b2%d8%af%d9%88%d8%a7%d8%ac-%d9%85%d8%b9%d8%b4%d9%88%d9%82

میشه لطفا گزارش بزنین تاپیکمو 

ببخشید اینجا گفتم اسی جان

هرکه رفت او شدیم و اکنون پیروزیم:) به قول مولانای جان هرآنچه در خیال بگنجد واقع است 🌊 در تنه ات پرندگان لانه کرده اند پس کی درخت میشوی💚 سبز بمان. شیفته ماه  آیا وقتش نرسیده که بعد از عمری عشقهای مملو از فراق خودمان را دوست بداریم؛)🌚🤍 اهنگ دائمی شروین حرف دلمه ولی قول دادم خودم به دنیا قوی نشون بدم 

من یجا خوندم ب عنوان مواد شیمیایی کاربرد داشته(حالا یادم رفته جونورکش بود یا تمیزکننده)

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.
چ جالب نمیدونستم البته من شنیدم داخلش کوکائین میریزن البته درصد خیلی کمی ،دیگه نمیدونم چقدر صحت داره ...

اصن نیازی ب کوکایین نیس اون شیرینیش ادمو وابسته میکنه.کلا مغز عاشق شیرینیه

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.