2777
2789

شوهرمو میگما 

چهار ساله ازدواج کردیم هر ماه باید یه کارتش گم بشه 

هرروز خدا تو خونه داره دنبال یه چی میگرده 

یه چی بهش میگی بخر دو دقیقه بعد میاد خونه میگه یادم رفت 😐

امروز واسه حواس پرتی آقا که معلوم نبود سوییچ ماشینو کجا گذاشته بود تعمیر کار یخچال یه ساعت دم در خونمون معطل مونده بود بنده خدا آخرم رفت 😐 ( خونه نبودیم ) با اسنپ هم نمیتونستیم بیایم خونه چون کلیدای خونه هم داخل ماشین بود 😩 

این چه مرگشه ؟ 

یا داره خودشو میزنه به اون راه ؟

فقط 14 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مُردیم از خوشی، خوشیم بسکه مُردیم پیک آخر جام زهر بود، تا تهشو خوردیم ❤️‍🩹.          

تو طب سنتی میگن کسی حافظش ضعیفه مغزش سرده

شاید همسر شما هم اینجوریه

❌مرگ بر صهیونیست کودک کش🇮🇱❌برای کودکان مظلوم فلسطینی 🇵🇸😭                        پولدار بد می‌بینی،.                              از پول بدت نمیاد...                  دیندار بد می‌بینی،.                  از دین بدت میاد؟!             آدم باش....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یاخدا 😂😂😂 تورو یادشه ؟ که زنشی ؟ 😂💔

اره متاسفانه 😐😂 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حواس پرته بنده خدا منم خیلی چیزامو گم میکنم یا یادم میره دست خودمون نیس 😬🥲

اخه انقد رفتم بانک کارت گرفتم دیگه خجالت میکشم برم بانک 😐 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

این دیگه از دست رفته... ولی منم یا شوهرم بعضی وقتا اینجوری میشیم. البته شوهرم بیشتر.  هر روز بهش تکرار کن بگو وسایلتو برداشتی کلیدات گوشیت

دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚‍♀️.      فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗
خودشو گم نکنه 😕😂

اتفاقا همین یه ساعت پیش داشتم بهش میگفتم یه لوکیشن از خونه برات بفرستم یه وقت گم نکنی راهتو 😩

1
5
10
15
20
25
30
35
40
این دیگه از دست رفته... ولی منم یا شوهرم بعضی وقتا اینجوری میشیم. البته شوهرم بیشتر.  هر روز به ...

بعد هر بار رفتن و اومدن ازش میپرسم عصبی میشه میگه هزار بار پرسیدی برداشتم دیگه 😵‍💫

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بعد هر بار رفتن و اومدن ازش میپرسم عصبی میشه میگه هزار بار پرسیدی برداشتم دیگه 😵‍💫

بگو چون خنگی میگم😂😂😂

دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚‍♀️.      فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗
شوهر منو گفتی اینا پیر نشده آلزایمر رو میگیرن حالا ببین😂😂

اینم شانس ماست 😐😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40