2777
2789
عنوان

بچه هاتون از چه سنی تونستن آدمک رو نقاشی کنن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 32 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فرناز اگه دوس داره براش بکشی فقط براش بکش. ...الان نیازی به آموزش نیس......بهترین کارهمون کشیدن شما ونگاه کردن اونه. ....فقط نگاه کنه بعدازیه مدت یادمیگیره
    باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤
فرنازجون اولا که باورکن اکثربچه هااز۳_۴سالگی تازه شایدازخط خطی بگذرن. .....درثانی بچه هاباهم فرق دارن. ...یکی حافظه خوبی داره شعربلده. ...یکی حرکتی قویه. ...یکی نقاشی.....یکی بعده ها موسیقی. ..... اون نقاشی که توتاپیک من بود واقعامعرکه بود ونشون میدادکه اون بچه استعدادخیلی بالایی تونقاشی داره. .....من فکرمیکردم دخترمن خوبه وقتی اونودیدم تازه فهمیدم نه همچین خیلیم خوب نیس😁
    باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤
اررررره ماشالااااااااش باشه خیلی بااستعداده و البته ناز دختر شمام همین طور... دست خودم نیست دلم میخاد از الان حداقل یه آدمک چپر چلاق هم که شده بکشه....ایشالا پیشرفت میکنه... فعلن فقط به کشیدن خودم و نگاهای آقا بسنده می کنم.... سرتق سرتق اوووووووووففففف 😂
ان مع العسر یسری... 🌸
پسر منم دما رو کج وو ک‌وله امیکشه ولی وقتی منو میککشه چشمامو بزرگ میکشه مژه هم میکشه براش خخخخخ بابا. شو میخواد بکشه دوتا پای دراااااز یه سر کوچیک و خیلیم سیاهش میکنه خخخخ م‌نظورم اینه مسللط و تمیز نمیکشه یا بادکنک میکشه کجه ولی خب بنظرم مهد بره بهتر میشه بنظررمم قبل سه سالگی زوده
یا رب از ابر هدایت برسان بارانی ******پیشتر زانکه چو گردی ز میان برخیزم