بچه ها من این تاپیک رو ظهر زده بودم اما احساس کردم خیلی مهمه پس اونو پاک کردم و الان دوباره توی این ساعت میزنم
خانمایی که پسر دارید، تورو به همون خدایی که میپرستید پسراتون عین ادم تربیت کنید
نذارید جوری بشه که ارزوی مرگ یه انسان رو بکنیم
هزاران لعن و نفرین به شما و خانواده ای که تربیتش کردن بفرستیم.
من چون پدرم حساسه همیشه لباسام مناسبه، خیلی کار بزرگی بخوام بکنم مانتوم جلو باز میشه، همیشه روسری یا مقنعه سرمه، قیافمم خیلی کوچیک تر از سنمه شبیه بچه های 15 16 ساله نشون میدم، اینارو گفتم که بدونید امروز با این تفاسیر چه استرسی بهم وارد شد.
داشتم میرفتم مشاوره تحصیلی(پشت کنکوریم)، یه اشغال از سر خیابون اصلی تا اخرین کوچه های نزدیک مرکز دنبالم اومد، با موتور، به ادمای 24 25 ساله یا بیشتر میخورد
یه نرِ شکم گنده ی زشت، من دیدمش که سرعتش رو کم کرده هی منو نگاه میکنه من اصلا بهش توجه نکردم، دیدم هی داره میاد همینجوری، نزدیک به اداره ی پدرم که رسیدم(محل کار پدرم نزدیک مرکز مشاورست) دیدم میگه خانم میشه وایسید، خانم من از شما خوشم اومده و فلان، من هی هیچی نگفتم، داشت از موتورش پیاده میشد که شروع کردم به جیغ و داد کردن، اون روی سلیطم زد بالا قشنگ، جیغ جیغ که به چه حقی میای دنبال من گورتو گم کن گمشو و فلان، باز همینجوری میومد، دیگه تهش صدامو خیلی خیلی بردم بالاتر گمشو و اینا که مرده هی هیس هیس میکرد، تهشم دید به هیج جام حسابش نمیکنم داشت میرفت، تهشم گفت خانم با کسی که از شما خوشش اومده اینقدر عصبی این مدلی برخورد نمیکنن رفت. (مردک کفتار)
من خودم دچار حملات عصبیم در حالت عادی، حتی نمیتونید درکش کنید که وقتی رفت چه حالی بودم، فقط خدارو شکر میکنم که یه شربت بهار با خودم داشتم.
اینارو گفتم که بدونید چه حس و حالی بهمون دست میده، یه ذره تکون بخورید، همجنساتونو درک کنید، بچه هاتونو، پسرتونو درست تربیت کنید، نر تربیت نکنید مرد تربیت کنید.
بحثای سیاسی و مذهبی و افراطی نکنید نمیخوام کاربریم بترکه ممنون