2777
2789
عنوان

نرهای ایرانی

2492 بازدید | 124 پست

بچه ها من این تاپیک رو ظهر زده بودم اما احساس کردم خیلی مهمه پس اونو پاک کردم و الان دوباره توی این ساعت میزنم  

خانمایی که پسر دارید، تورو به همون خدایی که میپرستید پسراتون عین ادم تربیت کنید

نذارید جوری بشه که ارزوی مرگ یه انسان رو بکنیم

هزاران لعن و نفرین به شما و خانواده ای که تربیتش کردن بفرستیم.

من چون پدرم حساسه همیشه لباسام مناسبه، خیلی کار بزرگی بخوام بکنم مانتوم جلو باز میشه، همیشه روسری یا مقنعه سرمه، قیافمم خیلی کوچیک تر از سنمه شبیه بچه های 15 16 ساله نشون میدم، اینارو گفتم که بدونید امروز با این تفاسیر چه استرسی بهم وارد شد.

داشتم میرفتم مشاوره تحصیلی(پشت کنکوریم)، یه اشغال از سر خیابون اصلی تا اخرین کوچه های نزدیک مرکز دنبالم اومد، با موتور، به ادمای 24 25 ساله یا بیشتر میخورد

یه نرِ شکم گنده ی زشت، من دیدمش که سرعتش رو کم کرده هی منو نگاه میکنه من اصلا بهش توجه نکردم، دیدم هی داره میاد همینجوری، نزدیک به اداره ی پدرم که رسیدم(محل کار پدرم نزدیک مرکز مشاورست) دیدم میگه خانم میشه وایسید، خانم من از شما خوشم اومده و فلان، من هی هیچی نگفتم، داشت از موتورش پیاده میشد که شروع کردم به جیغ و داد کردن، اون روی سلیطم زد بالا قشنگ، جیغ جیغ که به چه حقی میای دنبال من گورتو گم کن گمشو و فلان، باز همینجوری میومد، دیگه تهش صدامو خیلی خیلی بردم بالاتر گمشو و اینا که مرده هی هیس هیس میکرد، تهشم دید به هیج جام حسابش نمیکنم داشت میرفت، تهشم گفت خانم با کسی که از شما خوشش اومده اینقدر عصبی این مدلی برخورد نمیکنن رفت. (مردک کفتار)

من خودم دچار حملات عصبیم در حالت عادی، حتی نمیتونید درکش کنید که وقتی رفت چه حالی بودم، فقط خدارو شکر میکنم که یه شربت بهار با خودم داشتم.

اینارو گفتم که بدونید چه حس و حالی بهمون دست میده، یه ذره تکون بخورید، همجنساتونو درک کنید، بچه هاتونو، پسرتونو درست تربیت کنید، نر تربیت نکنید مرد تربیت کنید.

بحثای سیاسی و مذهبی و افراطی نکنید نمیخوام کاربریم بترکه ممنون  

دلم میخواد یکی رو اونقدر بزنم اونقدر بزنم تا خونش بپاشه اینور اونور، بعدش تیکه تیکش کنم بندازمش سطل اشغال، تهشم همونجا بشینم گریه کنم که چرا اینکارو کردم/ یا دلم میخواد برم بالای کوه اونقدر جیغ بزنم تا تمام غم، درد، خشمایی که رها نکردم رو رها کنم، اونقدر جیغ بزنم تا خالی بشم، اونقدر جیغ بزنم تا از گلوم خون بیاد و اخرشم همونجا بیفتم بمیرم/ فقط دلم یه خونه توی یه جنگل بی نام و نشون و بی حاشیه میخواد که تا صد قدمیم هیچکس نباشه، کنار خونم یه رودخونه داشته باشم، دورو بر خونم پر از گلای قشنگ و خوشبو باشه، هر روز صبح با صدای گنجشکای اونجا بلند بشم، پاهامو توی اب تکون بدم، و موهامو رها کنم توی باد تا برقصن، فقط بخندم و بخندم، بدون فکر اینکه کی چه فکری میکنه دربارم، بدون اینکه استرس و اضطرابی داشته باشم، به دور از حملات عصبی و خشم و ناراحتی/میدونستین وقتی بچه میارید باید تربیتشم بکنید دیگه نه؟/امیدوارم روزی همه به این درک برسن که چه ازار کلامی و فیزیکی جرمن، در برابر این ادما و این ازار اذیتا سکوت نکنیم، همونجا فریاد بزنیم و بدونیم که هیچکس قرار نیست با جواب ندادن به این ادما به ما بگه با حیا و خانم و به به چه چه کنه

اینجام ولی طولانیه من نمیخونم شمام نخونید

چیه چیشده ؟من یه دختری ام که هم نمازشو میخونه و محرم  میره روضه نذر برمیداره هم دوس داره پیرسینگ بزنه تتو کنه و موهاشو هفت رنگ کنه هم دوست داره کنار نماز مغربش زیارت عاشورا بخونه هم دوس داره برقصه و اهنگ گوش بده حتی دوس داره سیگارم بکشه (نکشیدما دوس دارم فقط) یه جاهایی چادریه یه جاهایی نه دوس داره دستاش پر از انگشتر باشه از طرفی یه دانشجوی متشخص تو دانشگاه باشه دوس داره یه مامان با نظم و مهربون باشه در آینده ولی گاهی وقتا اینقددیوونه بازی درمیاره که نگو همش توسط مامانش سرزنش میشه و شوهرش عاشقشه  سرمان را با دین بریدند🍂نه تنها کسانی که ستمگرند بلکه کسانی که ستم را میپذیرند هم نزد پرودگار عالم جایگاهی ندارند🍂
اینجام ولی طولانیه من نمیخونم شمام نخونید

میتونی نخونی

برای کسایی نوشتم که توی این جامعه دارن زندگی میکنن و براشون مهمه  

دلم میخواد یکی رو اونقدر بزنم اونقدر بزنم تا خونش بپاشه اینور اونور، بعدش تیکه تیکش کنم بندازمش سطل اشغال، تهشم همونجا بشینم گریه کنم که چرا اینکارو کردم/ یا دلم میخواد برم بالای کوه اونقدر جیغ بزنم تا تمام غم، درد، خشمایی که رها نکردم رو رها کنم، اونقدر جیغ بزنم تا خالی بشم، اونقدر جیغ بزنم تا از گلوم خون بیاد و اخرشم همونجا بیفتم بمیرم/ فقط دلم یه خونه توی یه جنگل بی نام و نشون و بی حاشیه میخواد که تا صد قدمیم هیچکس نباشه، کنار خونم یه رودخونه داشته باشم، دورو بر خونم پر از گلای قشنگ و خوشبو باشه، هر روز صبح با صدای گنجشکای اونجا بلند بشم، پاهامو توی اب تکون بدم، و موهامو رها کنم توی باد تا برقصن، فقط بخندم و بخندم، بدون فکر اینکه کی چه فکری میکنه دربارم، بدون اینکه استرس و اضطرابی داشته باشم، به دور از حملات عصبی و خشم و ناراحتی/میدونستین وقتی بچه میارید باید تربیتشم بکنید دیگه نه؟/امیدوارم روزی همه به این درک برسن که چه ازار کلامی و فیزیکی جرمن، در برابر این ادما و این ازار اذیتا سکوت نکنیم، همونجا فریاد بزنیم و بدونیم که هیچکس قرار نیست با جواب ندادن به این ادما به ما بگه با حیا و خانم و به به چه چه کنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق داری

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

فکر کردم لمست کرده.چه شلوغش میکنی

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.

چ طرز حرف زدنه!

دوم همه باید برا تربیت تلاش کنن دختر پسرنداره!

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

ینی شکمش گنده نبود مشکل حل بود

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.
فکر کردم لمست کرده.چه شلوغش میکنی

عزیزم من به شدت ادم مضطربیم، استرس دارم، وسواس فکری دارم، دچار حملات عصبی میشم همیشه

این خیلی برام اتفاق ترسناکی بود

چ طرز حرف زدنه! دوم همه باید برا تربیت تلاش کنن دختر پسرنداره!

ازون دسته پسر دوستایی!

خدا هرچی مادر پسر دوستو از رو زمین برداره 

کاربری دست دو، کسایی که کار در منزل میخوان پیام بدن